Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

april 24, 2013

Kvinnelig Hamas-soldat skyter mot bilder av israelske ledere på Al-Aqsa TV 19. mars 2013.

Likestilling i Hamas

Likestilling er på frammarsj i Hamas. Nå får også kvinner vise fram på TV hvor gode de er til å skyte for å drepe israelske ledere.

Meretz-politiker Zahava Gal-On (Foto: Wikipedia)

Knesset diskuterte armensk folkemord

Meretz-politiker Zahava Gal-On og Knesset ønsker en offentlig anerkjennelse av det armenske folkemordet, på tross av at det kan hisse opp Tyrkia.

Magen David Adom hjelper til mot bussbomben i Tel Aviv, 21. november 2012, da 28 mennesker ble såret. (Illustrasjon: MDA)

Fatahs dødshyllest fortsetter

Fatah bruker Facebook til å hylle terrorister som drepte sivile som «martyrer». En utsending fra PA-president Mahmoud Abbas har nylig lovprist en terrorist som drepte to studenter.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)

– Kan ikke bekrefte Syria-bruk av kjemiske våpen

USA mener det ikke finnes tydelige beviser på at syriske myndigheter faktisk har benyttet kjemiske våpen. Israels statsminister Benjamin Netanyahu kan heller ikke selv bekrefte opplysningene fra egen etterretning.

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan (f.v.) og Israels president Shimon Peres, under et WEF-møte i 2009 da de to landene fortsatt var venner. (Foto: Monika Flueckiger, swiss-image.ch)

Hvorfor finner Tyrkia og Israel sammen?

Sakte ser det ut til å bli en opptining i forholdet mellom Ankara og Jerusalem. Selv om det er veldig langt til et varmt vennskap, har landene en rekke felles interesser som tvinger dem til å snakke sammen.

0

Your Cart