Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

april 15, 2014

Skjermdump fra Dagbladet.no 14. april 2014.

Dagbladets narrespill fortsetter

I en lederartikkel spekket med faktafeil, konkluderer Dagbladet med at hinderet for fred i Midtøsten er Israels krav om å få være en jødisk stat.

NRKs tidligere Midtøsten-korrespondent Odd Karsten Tveit til VG Helg 12. april 2014. (Faksmile VG Helg)

Odd Karsten Tveit glemte balanse for lenge siden

I intervju med VG Helg innrømmer NRKs tidligere Midtøsten-korrespondent Odd Karsten Tveit at balanse i hans dekning aldri var noe mål. Kringkastingsrådets ros av NRK for balansert nyhetsdekning framstår mer latterlig enn noen gang før.

Avigdor Lieberman. (Foto: Wikimedia Commons.)

Iran-trusselen kan skape uventet allianse

Israel holder hemmelige møter med arabiske land som Saudi-Arabia og Kuwait for å etablere diplomatiske bånd, sier utenriksminister Avigdor Lieberman. Frykten for Irans atomprogram fører dem sammen.

Frank Dimant fra B'nai Brith presenterer årets undersøkelse om antisemittisme i Canada. (Foto: B'nai Brith Canada.)

1.274 antisemittiske handlinger i Canada i fjor

– Antisemittisme oppfattes ikke lenger som galt, og redselen blant folk er økende, sier Frank Dimant, lederen for B’nai Brith Canada. Antallet antisemittiske handlinger har økt dramatisk det siste tiåret, selv om statistikken viser en liten nedgang fra 2012 til 2013.

President Shimon Peres har fått stor oppmerksomhet på det kinesiske sosiale nettmediet Weibo. (Foto: Skjermdump fra Weibo / GPO.)

Peres har 50 millioner fans i Kina

Da Israels president Shimon Peres opprettet profil på det kinesiske sosiale nettverket Weibo, tok det bare minutter før 50 millioner klikket seg inn og ga respons på at de ”likte” ham.

0

Your Cart