Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Peres har 50 millioner fans i Kina

President Shimon Peres har fått stor oppmerksomhet på det kinesiske sosiale nettmediet Weibo. (Foto: Skjermdump fra Weibo / GPO.)
President Shimon Peres har fått stor oppmerksomhet på det kinesiske sosiale nettmediet Weibo. (Foto: Skjermdump fra Weibo / GPO.)
Da Israels president Shimon Peres opprettet profil på det kinesiske sosiale nettverket Weibo, tok det bare minutter før 50 millioner klikket seg inn og ga respons på at de ”likte” ham.

Det var under et statsbesøk i Kina i forrige uke at presidenten opprettet Weibo-profilen. Det gjør ham til en av de første verdenslederne, og den første i Israel, som åpner profil på Weibo, Kinas egen variant av Facebook. I løpet av minutter var det mer enn 50 millioner nettbrukere som var inne og så på profilen hans, og indikerte at de likte ham. Dette forteller Jerusalem Post.

– Jeg er stolt og glad over å være en del av Weibo-familien. Jeg håper å møte dere på siden min, og snakke direkte til det kinesiske folket, særlig den yngre generasjonen, og å utvikle relasjonene mellom Israel og Kina, sa Peres under lanseringen av profilen hans.

Drøye 170.000 kinesere har så langt valgt å bli følgere av profilen til Peres.

Den 90 år gamle statsmannen er fra før av kjent som en ivrig bruker av Facebook, hvor han har mer enn 250.000 følgere. Facebook-profilen har han blant annet brukt til å sette verdensrekord i å holde forelesning for verdens største online klasse.

11. og 12. mai kommer Peres på statsbesøk til Norge, og det gjenstår å se om også vi her til lands vil gi ham noe skred av respons på sosiale medier.

Vil du se nærmere på den offisielle Facebook-profilen hans, finner du den ved å klikke her.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart