Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Slik ser det ut når IDF redder sin sivilbefolkning

Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et stort antall rakettangrep fra Gaza-stripen tirsdag morgen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskar de fleste rakettene. Skjermdumpen fra israelsk Kanal 2 viser avskjæringene som små hvite prikker.
Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et stort antall rakettangrep fra Gaza-stripen tirsdag morgen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskar de fleste rakettene. Skjermdumpen fra israelsk Kanal 2 viser avskjæringene som små hvite prikker.
Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et større antall rakettangrep i morgentimene tirsdag. Iron Dome avskar de aller fleste rakettene, men en buss ble truffet av splinter.

Militante palestinere på Gaza-stripen angrep den israelske storbyen Beersheba med 16 raketter tirsdag morgen. Iron Dome stanset 13 av rakettene, og de tre andre slo ned i bakken i nærheten av byen, melder Jerusalem Post. Én person ble lettere skadet da en buss ble truffet av splinter. Ifølge Times of Israel viser TV-bilder store ødeleggelser på en parkeringsplass i byen.

I løpet av natten har IDF rammet omkring hundre mål som knyttes til terrororganisasjonene på Gaza-stripen. Underjordiske avfyringsanlegg for raketter, våpensmuglingstunneler, kommandostillinger til Hamas og våpenlager var blant målene, ifølge IDF. Også Den nasjonale islamske bank, som Hamas bruker til å betale sine ansatte, ble rammet. Ifølge Al Jazeera ble fire mennesker skadet i angrepet på banken. Angrepet skjedde midt på natten for i størst  mulig grad å unngå tap av liv.

En rekke andre israelske byer og tettsteder er utsatt for rakettangrep i morgentimene onsdag, inkludert Ashdod, Ashkelon, Ofakim. Omkring klokken 04.00 israelsk tid gikk rakettalarmen i byer som Kiryat Gat, Sderot og andre tettsteder i området rundt Gaza-stripen.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart