Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Rapporten Behind the Mask dokumenterer at boikott-kampanjen mot Israel er grunnleggende antisemittisk. (Foto: MSA/4il)

Bak masken: Antisemittismen bak «Boikott Israel»-bevegelsen

En ny rapport dokumenterer at den såkalte BDS-bevegelsen er grunnleggende antisemittisk og at målet er å utslette Israel.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Onsdag 25. september presenterte Israels strategi- og sikkerhetsminister Gilad Erdan en ny rapport med tittelen Behind the Maskthe Antisemitic Nature of BDS Exposed (Bak masken – BDS’ antisemittiske karakter avdekkes) på en konferanse i Europaparlamentet i Brüssel, Belgia.

Parlamentarikere, diplomater og representanter fra mange andre land, deriblant USAs spesialutsending for bekjempelse av antisemittisme, Elan Carr, og EUs spesialutsending for overvåking og bekjempelse av antisemittisme, Katharina Von Schnurbein, var blant deltakerne. Konferansen hadde tittelen Delegitimization of Israel: The acceptable face of anti-semitism.

Gilad Erdan og Elan Carr deltok på møtet i Europaparlamentet onsdag 25. september da rapporten Behind the Mask ble presentert. (Foto: 4il/MSA)

Strategi- og sikkerhetsdepartementets 94 sider lange rapport dokumenterer at den såkalte BDS-kampanjen er gjennomsyret av antisemittisme, at aktivistene uhemmet fremmer anti-jødisk rasisme i vestlige land, og at det endelige målet er utslettelsen av Israel.

Med utgivelsen av rapporten ønsker departementet å sette forbindelsen mellom BDS og antisemittisme på den internasjonale agendaen, og å oppmuntre ledere til å komme med uttalelser mot BDS-kampanjen.

I tillegg vil departementet appellere til land som har sluttet seg til IHRAs internasjonalt anerkjente definisjon på antisemittisme om å etterfølge og bruke den. Det inkluderer å stå opp imot BDS-kampanjens antisemittiske agenda ved at dens legitimitet, finansiering og kampanje for å skade og ødelegge Israel, blir motarbeidet og bekjempet.

I februar 2019 utga departementet en annen rapport med tittelen Terrorists in Suits (Terrorister i dress). Den avslørte tette bånd mellom såkalte “menneskerettighetsorganisasjoner” og palestinske terrororganisasjoner.

Forsiden av rapporten «Terrorists in Suits», utgitt i februar 2019. (Foto: MSA)

https://www.facebook.com/4IL.org/videos/493057038214522/
Se opptak av møtet i Europaparlamentet onsdag 25. september der rapporten ble presentert.

Bak masken: Verden forstår at BDS er antisemittisk.

Bak masken: Det er antisemittisk å nekte det jødiske folk rett til selvbestemmelse.

Klikk her for å laste ned og lese rapporten.

Relaterte artikler:

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart