Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Islamistisk leder: – Europeerne massakrerte jøder på grunn av jødenes grådighet

Sjeik Kamal Al-Khatib
Sjeik Kamal Al-Khatib. (Skjermdump via Memri)

Fredag 20. november talte sjeik Kamal Al-Khatib til sine mer enn 70.000 følgere på YouTube. Al-Khatib er, ifølge Memri, nestleder for Den islamske bevegelsen i Nord-Israel, nest etter Raed Salah som flere ganger er tiltalt for oppvigleri og oppmuntring til terror.

Da muslimske erobrere kom til sørøst-Asia, oppførte de seg moralsk riktig, framholdt Al-Khatib i sin tale. De var ærlige, oppriktige, jukset ikke, innførte ikke monopoler og så videre. «Det var en av årsakene til at folkene i de landene konverterte til islam.»

Deretter fortsatte Al-Khatib, og vi gjengir utdraget fullstendig slik Memri har oversatt videoklippet fra arabisk til engelsk:

«Som motsetning, se på de jødiske handelsmenn i Europa. De jødiske handelsmennene i Europa ønsket å ta strupetak på det europeiske samfunnet gjennom bruk av penger. Så de brukte ågerrente, monopoler, juks og lån, og de sørget for å få pengesystemet i alle disse samfunnene under sin kontroll. De ønsker å kontrollere samfunnet gjennom penger. Fikk det folk til å elske dem? Ble europeerne jøder? Stikk motsatt, fra Middelalderen, fra 1214 til omkring 1340, ble jødene med få års mellomrom, hver gang det var en sykdomsbølge – pesten, malaria (dette var Middelalderen, tiden med mørke, uvitenhet og sykdom i Europa…) – hva gjorde europeerne hver gang de ble rammet av en sykdom? De gjennomførte en massakre mot jødene. Hvorfor? De sa: «Årsaken til denne pesten er at jødene har kastet en forbannelse over [jinxed] oss. Jødene blant oss gir oss dårlig lykke. De jinxed oss og vi fikk denne plagen.» Så enten massakrerte de [jødene] eller de forbød dem, og det skjedde til og med i andre verdenskrig. Dette er det som skjedde i Europa, da folkene førte seg kvelt av monopolene. Dette er selvfølgelig ikke noen unnskyldning for Holocaust og det som skjedde. Nei! Men jeg sier at maktkulturen ikke kan vinne hjertene til et folk. Tvert imot, det driver folk bort. Det er kraften i kultur, som viser seg i moralske verdier og åndelig budskap som gjorde at de muslimske handelsmenn kunne konvertere sørøst-Asia til islam, mens det fikk folk i Europa til å bekjempe jødedommen, på grunn av grådigheten til de jødiske handelsmennene.»

Det klassiske jødehatet lever tydeligvis fortsatt, og det forener islamister og nynazister.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart