Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinsk shariadommer: – Emiratene inngikk fred med fiendene til profeten Muhammed

(Skjermdump fra PA TV 15. august 2020 via Palestinian Media Watch)
Palestinske myndigheter oppvigler til religiøs krig.

Mahmoud Al-Habbash er palestinske myndigheters øverste shariadommer. 15. august rykket han ut på palestinske myndigheters offisielle tv-kanal med kraftig fordømmelse av fredsavtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater.

– Vi vil absolutt ikke godta dette forræderiet. Et sandkorn fra jorden fra det rene Palestina og fra jorden til al-Aqsa moskéen er verdifullt enn vårt blod og våre liv… Det som skjedde er forræderi… Dette er et svik. Ikke bare mot det palestinske folk, det er en fornektelse av arven fra profeten Muhammed… Er Jerusalem og al-Aqsa moskéen varer som kan selges på markedsplassen for politisk prostitusjon? [De forente arabiske emirater] har solgt Jerusalem, oppgitt Jerusalem og de forsøker å markedsføre sitt forræderi med at de åpner dørene for muslimer til å komme og be i Jerusalem, sa Al-Habbash.

Men palestinernes øverste leder vil ikke ha besøk av noen muslimer som kommer fra land med fredsavtale med Israel.

– Alle som kommer for å besøke al-Aqsa moskéen gjennom Palestinas porter: Velkommen, og vi vil glede oss med ham… Men alle som kommer gjennom den israelske porten er uønsket, og vi vil ikke se annet enn skoen og spyttet til Jerusalems folk i hans ansikt…

Al-Habbash fortsatte:

– Normalisering er forræderi. Normalisering betyr at du godtar naturlige forbindelser med din brors drapsmann og din fars drapsmann, at du godtar naturlige forbindelser med fiendene til profeten Muhammed.

Med en lederstilling i palestinske myndigheter, mottar Al-Habbash lønn finansiert av dine og din families skattepenger. Også tv-kanalen der dette budskapet ble kringkastet er finansiert av norsk bistand. Klikk her for å bli medlem av MIFF nå i protest mot dette!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart