Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israels president besøker Emiratene for første gang

Israels president Isaac Herzog. (Foto: Knesset)
Søndag drar president Isaac Herzog til De forente arabiske emirater.

For første gang skal en israelsk president besøke De forente arabiske emirater. Besøket kommer i stand etter at president Isaac Herzog ble invitert av Emiratenes kronprins Sheikh Mohammed bin Zayed Al-Nahyan, som i praksis er leder av landet, skriver Yedioth Ahronot.

– Jeg er privilegert som får skrive historie ved å være den første israelske presidenten som besøker Emiratene, sier Herzog.

Besøket skal vare i to dager og Herzog skal i tillegg møte Mohammed bin Rashid Al Maktoum, landets fungerende statsminster, og andre embetsmenn. Herzog skal også møte representanter for det jødiske samfunnet i De forente arabiske emirater.

– Jeg håper besøket vil bidra til å skape en bedre, mer tolerant og sikrere verden for fremtidige generasjoner. Jeg takker Mohammed bin Zayed for hans vennlige invitasjon, som er en historisk mulighet til å styrke båndene mellom våre to folk, sier den israelske presidenten.

Det er bare halvannen måned siden Israels statsminister Naftali Bennett besøkte landet, som første israelske statsminister. Israel og Emiratene normaliserte forholdet høsten 2020, som en del av Abraham-avtalene. Siden den gang har det blitt et tett og nært forhold mellom de to landene. Også Bahrain, Sudan og Marokko har normalisert forholdet til Israel gjennom Abraham-avtalene.

Israels statsminister Naftali Bennett møtte Emiratenes leder Mohammed bin Zayed i desember.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart