Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Møter PA igjen

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

I løpet av 10 dager vil statsminister Ariel Sharon møte de tre lederne fra de palestinske selvstyremyndighetene igjen. Det første møtet fant sted onsdag kveld i statsministerens bolig i Jerusalem. Sharon sier møtet med palestinerne behandlet muligheter for å få i stand en slutt på volden, og at den ikke tok for seg diplomatiske spørsmål. Statsministeren har selv laget en regel om ikke å forhandle under ild.
Både utenriksminister Shimon Peres og forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer har sine egne fredsplaner. Sharon må derfor også bruke energi på å gjøre det klart at han som statsminister har det siste ordet i alle diplomatiske spørsmål.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart