Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skyhøye hotellpriser under Eurovision

CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Åtte måneder før Eurovision i Tel Aviv er flere hoteller allerede fullbooket.

Etter at det ble offentliggjort at Tel Aviv skal være vertskap for neste års Eurovision har hotellprisene i byen skutt i været. Tusenvis av turister er ventet til Tel Aviv mellom 14. og 18. mai og mange har allerede sikret seg hotellrom. Åtte måneder før sangkonkurransen arrangeres er 80 prosent av byens hotellrom allerede blitt bestilt, skriver avisen Jerusalem Post.

Prisene på de fleste hoteller er langt dyrere enn den var før det ble kjent at Tel Aviv blir vertskapsby. På enkelte hoteller er prisen nå dobbelt så høy som den var uka før Eurovision annonserte at konkurransen arrangeres i Tel Aviv neste år. Mange av de mest populære hotellene i byen er allerede fullbooket.

Men det er fortsatt håp om å finne rimelig overnatting for dem som har planer om å besøke Tel Aviv under Eurovision i mai neste år. Foreløpig ser ikke prisene på leie gjennom Airbnb ut til å være endret. Der ligger prisene på det samme nivået som de gjorde før offentliggjøringen av vertskapsby.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart