Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Bli med Mette Johanne Follestad og Hallgrim Berg på reise til Israel våren 2019!

Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.
Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.
Avreise fra Gardermoen 29. mars 2019 med retur fra Tel Aviv 8. april.

For åttende gang inviterer reiselederne Mette Johanne Follestad og Hallgrim Berg interesserte nordmenn til å bli med på MIFFs årlige vårtur til Israel.

I likhet med tidligere år er dette et arrangement i samarbeid med reisearrangøren Plussreiser.

Hallgrim Berg er bestselgende forfatter, tidligere stortingsrepresentant, musiker, historieforteller, sekretær i MIFF Hallingdal og en mye brukt foredragsholder i MIFF.

Mette Johanne Follestad er styremedlem i Norsk-Israelsk Handelskammer, styreleder i MIFF Asker og medlem av MIFFs valgkomité.

Turistbåt på Genesaretsjøen. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Turistbåt på Genesaretsjøen. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)

Ved siden av bibelske og historiske høydepunkter vil programmet også inkludere «det moderne Israel» med nye attraksjoner, møte med viktige institusjoner og aktuell samfunnsinformasjon.

Denne gangen vil deltakerne bo på bare to hoteller, ett i Jerusalem og ett i Tel Aviv. Det vil gi bedre mulighet for ro, hygge, gjestebesøk og fleksibilitet gjennom dagsutflukter.

Her er noen av stedene som er med i årets program:
Genesaretsjøen, Golanhøyden, Gamlebyen i Jerusalem, Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata, Vestmuren (og tunnelen under), Begin-senteret, Israel Museum, Knesset, Yad Vashem, Qumran, Dødehavet, Negevørkenen, Sde Boker, SodaStream-fabrikken, Sderot, Ashdod, Jaffa, Tel Aviv, Caesarea, Karmel-fjellet og Haifa.

Det er også funnet plass til noen «tema-stopp» som for eksempel Israels unike utnytting av vannressurser (Igudan Visitor Center), utvikling og bruk av solenergi (møte med professor David Faiman ved Ben Gurion University i Negev-ørkenen, gårdsturisme og vinproduksjon(Assaf Winery) på Golan, m.m.

Dødehavet er et populært turistmål. Det høye saltinnholdet gjør at oppdriften i vannet er høy. (Foto: Itamar Grinberg/Flickr)
Halvparten av turistene som besøkte Israel i 2017 tok turen innom Dødehavet. (Foto: Itamar Grinberg/Flickr)

Begge reiselederne mener det er viktig at flest mulig nordmenn får oppleve Israel. Fulle av entusiasme for Israel, og uten lønn eller godtgjørelser, bruker de av sin fritid for å vise nordmenn hvilket flott og interessant land det er.

Pris: Fra kr. 23.600,-

Hvis man tar i betraktning at reisen varer i 11 dager, programmet er rikholdig og hotellstandarden høy, i tillegg til at reiselederne er ulønnet, må dette kunne karakteriseres som en økonomisk gunstig Israel-tur.

Klikk her for å bestille plass eller se programmet, prisen og annen informasjon om turen.

Last ned brosjyre i pdf-format her.

Reisebrev: Bare fem timer til Israel

3,6 millioner besøkte Israel i 2017

Nå strømmer folk fra hele verden hit

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart