Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

- Ikke dra ut atomforhandlingene, er USA-president Barack Obamas råd til Iran. (Foto: Jack Thielepape, JMT Images)
- Ikke dra ut atomforhandlingene, er USA-president Barack Obamas råd til Iran. (Foto: Jack Thielepape, JMT Images)

Obama varsler nye Iran-sanksjoner hvis forhandlinger stanger

USAs president Barack Obama sier at dersom Iran drar ut forhandlingene rundt deres atomprogram, vil nye sanksjoner bli innført.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Begge parter i forhandlingene uttrykte at de var «fornøyd» med samtalene i Istanbul lørdag, hvor Irans atomprogram stod på agendaen. Nye samtaler vil finne sted i Bagdad om fem uker.

Men USAs president Barack Obama advarer Iran mot å misbruke samtalene til å dra ut forhandlingene og motarbeide en løsning innen de nærmeste månedene, opplyser Jerusalem Post.

– Vi kommer til å fortsette og sikre at vi opplever framgang. Nå tikker klokken, og vi har vært veldig klare på overfor Iran og våre forhandlingspartnere at vi ikke ønsker å la disse forhandlingene dra ut i en endeløs prosess, forklarte han under en pressekonferanse i Colombia.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart