Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Danmark inngår vaksinesamarbeid med Israel

Danmarks statsminister Mette Fredriksen i møte med Israels statsminister Benjamin Netanyahu og Østerrikes forbundskansler Sebastian Kurz. De tre statslederne ble enige om et tettere vaksinesamarbeid fremover. (Foto: Twitter)
Danmarks statsminister Mette Fredriksen dro til Israel for å møte Benjamin Netanyahu.

Torsdag 4. mars reiste Danmarks statsminister Mette Fredriksen sammen med Østerrikes forbundskansler Sebastian Kurz til Israel for å møte statsminister Benjamin Netanyahu. De to europeiske statslederne ønsket å se og lære av Israels suksessrike vaksinasjonsprogram. I tillegg ble de tre landene enige om et større vaksinesamarbeid.

– Planen er at samarbeidet mellom Danmark, Østerrike og Israel skal sikre borgerne hurtigere tilgang til flere vaksiner enn det er på det nåværende tidspunktet, sa den danske sosialdemokratiske statsministeren etter møtet.

Fredriksen mener samarbeidet som nå er iverksatt mellom de tre landene vil føre til at Danmark kan åpne opp samfunnet igjen raskere enn planlagt. De tre landene er også enige om å samarbeide om lokal vaksineproduksjon.

Flere norske politikere mener Norge burde gjort som Danmark og søkt et tettere vaksinesamarbeid med Israel, blant annet Frp. Det samme har Senterpartiet gjort, som nå legger press på regjeringen. Og på Sola har ordfører Tom Henning Slethei tatt direkte kontakt med Israels ambassade.

Statsminister Erna Solberg har uttalt seg om hvorfor ikke hun dro til Israel.

Her kan du se MIFFs direktesending om det danske besøket til Israel:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart