Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Fra en testavfyring av Gabriel Missile System. (Foto: IAI/ Wikipedia)
Fra en testavfyring av Gabriel Missile System. (Foto: IAI/ Wikipedia)

Kjøper israelske missiler til marinen

Israel Aerospace Industries sikret kontrakt til 1,5 milliarder kroner med Finland.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Den finske marinen har valgt å investere i Gabriel Missile System produsert av Israel Aerospace Industries (IAI), melder nettstedet aldrimer.no. Kontrakten har en verdi på drøyt 1,5 milliarder kroner.

IAI la inn anbud i konkurranse med Kongsberg-konsernet fra Norge, samt franske, amerikanske og svenske missilprodusenter.

Tidligere i år ble det kjent at Kongsberg-gruppen selger våpen for 15 milliarder kroner til den største våpenleverandøren til Syria. Qatar har også vært en av de største sponsorene av Hamas-regimet på Gaza-stripen.

Den norske regjeringen nekter våpensalg til Israel fordi Norge «ikke tillater salg av våpen og ammunisjon til områder hvor det er krig, krig truer eller til land hvor det er borgerkrig». Men som MIFF tidligere har påpekt, blir ikke dette prinsippet fulgt når det gjelder andre land.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart