Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

SJOKKFILMEN: I København ble tusenvis oppmuntret i drømmen om å se israelere døde

Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)
Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)
Israelerne vil ende opp under bakken – døde. Det var budskapet på den palestinske konferansen i København lørdag 27. april.

Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) talte lørdag 27. april ved en konferanse i København. I forkant påpekte MIFF Danmark at arrangørene kjemper for å fjerne verdens eneste jødiske stat. Vi oppmuntret også til å sende protest til partiene som deltok. Danske topp-politikere deltar på konferanse med Hamas-agenda, skrev MIFF Norge.

På grunnlag av direktesendinger fra konferansen, har den svenske tenketanken Perspektiv På Israel satt sammen noen klipp som viser hvilket budskap som ble formidlet under konferansen.

Klippene viser at MIFF burde vært enda sterkere i vår kritikk. Det var oppvigleri til hat, framstilling av israelerne som torturister, det var konspirasjoner om den sionistiske lobbyen, det var krav om å ta tilbake hele landområdet som i dag er Israel. Det var oppmuntring til å ofre sitt eget liv i jihad for Palestina.

Deltakerne fikk høre at zionistene, det vil si jødene, ikke har noen rettigheter i landområdet Palestina. Bare hvis Palestina blir opprettet med Jerusalem som hovedstad vil freden i verden sikres, «fordi dette er den sentrale saken, hovedgrunnen til all frustrasjonen».

– Vi blir ikke mykere, samme hvor mye Amerika finansierer dere og gir dere millioner, en dag vil komme da dere ender opp under bakken, sang en artist. Slik ble drømmen om døde israelere spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa som deltok på konferansen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart