Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Shadi Mattour i Fatah sier den palestinske bevegelsen er i gang med planleggingen av en terrorkampanje. (Foto: Skjermdump YouTube/PMW)
Shadi Mattour i Fatah sier den palestinske bevegelsen er i gang med planleggingen av en terrorkampanje. (Foto: Skjermdump YouTube/PMW)

Fatah planlegger terrorkampanje i kamp mot ambassadeflytting

Amerika og resten av verden vil bli vitne til en ny intifada hvis de ikke trekker seg fra planene, truer Fatah.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Den palestinske Fatah-bevegelsen, som president Mahmoud Abbas leder, har startet planleggingen av en terrorkampanje som skal iverksettes hvis USA går videre med planene om å flytte ambassaden til Jerusalem.

I et intervju med de palestinske myndighetenes offisielle TV-kanal sier Shadi Mattour, som representerer Fatahs Jerusalem-avdeling, at den palestinske bevegelsen allerede har hatt møter for å forberede terrorkampanjen mot Israel.

«Vi har hatt møter med lederne av alle avdelingene våre, i tillegg til Shabiba (Fatahs studentbevegelse), i forberedelser til en ny intifada.», sier Fatah-representanten ifølge Palestinian Media Watch (PMW), som har oversatt intervjuet fra arabisk.

I intervjuet sier Mattour også at Fatah «ikke vil nøle med å ta til gatene og bruke alle nødvendige midler mot Israel». Ordlyden «alle nødvendige midler» er en eufemisme ofte brukt av palestinske ledere om vold og terror.

«Hvis ambassaden blir flyttet tror vi Amerika og resten av verden vil bli vitne til at fredsprosessen kollapser og blir erstattet med ustabilitet, ikke bare i Palestina,» sier det fremtredende Fatah-medlemmet i intervjuet. Tidligere har Fatah sagt at flytting av ambassaden vil føre til en eksplosjon i verden og at «helvetes porter blir åpnet«.

Se intervjuet med Shadi Mattour her:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BGhwCLDS80k[/youtube]

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart