Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fem personer ble drept i et terrorangrep i Bnei Brak. Den palestinske terroristen blir hyllet av Fatah. (Foto: Flash90)

Fatah om terroristen som drepte fem: – Vi bøyer oss for deg i ære og beundring

Den palestinske terroristen som drepte fem mennesker i kaldt blod hylles som en helt.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Mens den palestinske presidenten Mahmoud Abbas ble presset til å fordømme terrorangrepet i Bnei Brak, hvor fem mennesker ble skutt og drept, føler ikke Fatah-bevegelsen hans behovet for å gjøre det samme.

Tvert imot. I Jenin og Nablus var Fatah-bevegelsen, som Abbas er leder av, raskt ute med å feire angrepet og hylle terroristen som en «heroisk martyr» som «modig forsvarte vårt folk». Fatah-bevegelsen lover troskap til morderen og lover å fortsette til «seier eller martyrium».

Familiefedre, en politimann og to ukrainere mistet livet i angrepet.

Den israelske organisasjonen Palestinian Media Watch har dokumentert hvordan de palestinske myndighetene (PA) har oppfordret til til terror de siste månedene. Da tre Fatah-terrorister ble drept i konfrontasjon med Israel, gikk Abbas selv ut med en oppfordring om å drepe israelere.

– Del ut til dem dobbelt så mye som vi har mottatt, sa PA-presidenten.

At Fatahs Jenin-avdeling gjentok Abbas’ eksakte uttrykk i sin hyllest av Bnei Brak-terroristen viser at bevegelsen ser på terrorangrepet som svar på Abbas’ oppfordring:

"Dette er en klar melding til verden om at det palestinske folk forholder seg til retten til å forsvare sitt land og sine historiske rettigheter, som ikke har noen foreldelsesfrist og som er umistelig. Dette er også et budskap til den undertrykkende okkupasjonen om at det palestinske svaret på okkupasjonens kriminalitet er å dele ut dobbelt så mye som mottas."

Facebook-siden til Fatah i Jenin, 29. mars 2022

Dette ble etterfulgt av Fatahs lovprisning av morderen som en «heroisk martyr» og beskrivelsen av hans begravelse som et bryllup. Det er en referanse til at martyrer i islam møter 72 jomfruer i paradis.

Fatahs Jenin-avdeling kaller drapene for «et modig forsvar av det palestinske folk». Fire av de drepte var ubevæpnede sivile som ble skutt og drept på kort hold, i rene henrettelser.

PA-presidenten Mahmoud Abbas fordømte drapene, men det skjedde etter sterkt press fra både Israel og USA. Hvordan hans eget parti opphøyer morderen og gjør ham til en rollemodell tyder på at fordømmelsen ikke var særlig ektefølt.

"Nåde, tilgivelse og fred til din sjel. Vi bøyer oss for deg i ære og beundring. Vi lover deg, heroiske martyr, at vi vil fortsette til seier eller martyrium. Seieren er uten tvil nær, om Allah vil."

Facebook-siden til Fatah i Jenin, 29. mars 2022

Terroristen, Diya Ahmed Hassan Hamarsheh, skal selv ha hatt tilknytning til Fatah. Det påpeker Nablus-avdelingen til Fatah i et innlegg på Facebook, hvor de har publisert bilde av morderen og hyller ham som «et symbol på heroisme og selvoppofrelse».

"Diya Hamarsheh - med Fatah-tilknytning og en palestinsk identitet - symbolet på heroisme og selvoppofrelse."

Facebook-siden til Fatah i Nablus, 29. mars 2022 Tweet

 

Den palestinske terroristen Diya Ahmed Hassan Hamarsheh hylles av Fatah på Facebook.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart