Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas-terroristene gikk på FN-skoler og FN-ansatte feiret massakren

Ebrahim Al Azaiza identifiserer seg selv som engelsklærer for UNRWA i Gaza. «For et nydelig syn», skrev han da han postet dette bildet av brann i en israelsk by på morgenen 7. oktober. Brannen var utløst av en Hamas-rakett.
En ny rapport dokumenterer at mer enn hundre av 7. oktober-terroristene var utdannet på FN-skoler betalt av norske skattepenger.

Regjeringen investerer 1,1 milliarder kroner i jihadopplæring og «rettigheter» som vil ødelegge verdens eneste jødiske stat, skrev MIFF i februar 2022. Vi påpekte at støtte til UNRWA, FNs hjelpeorganisasjon for etterkommere av palestinske flyktninger, ikke gir et positivt bidrag til fred, snarere tvert imot. Regjeringen ignorerte MIFFs advarsel, selv om for eksempel EU valgte å kutte i støtten på grunn av hatopplæringen.

Nå er fasiten klar. Året etter at Norge økte støtten til UNRWA til rekordnivå, deltok et stort antall tidligere elever på FN-skoler i 7. oktober-massakren i Israel. Ansatte på FN-skoler feiret terrorangrepet hvor over 1400 israelere ble drept, over tre tusen skadet og over 240 tatt som gissel.

Mandag 6. november publiserer IMPACT-se en rapport som bør få norsk støtte til UNRWA til å fryses umiddelbart. Rapporten dokumenterer at

  • Minst hundre Hamas-terrorister som deltok i massakren 7. oktober er elever som har gått på FN-skoler på Gaza-stripen. Det er sannsynlig at antallet er betydelig større.
  • Minst 14 lærere og ansatte ved FN-skoler har feiret 7. oktober-massakren i sosiale medier.
  • På en offisiell Facebook-side til en UNRWA-skole i Nablus (på Vestbredden) blir det bedt om seier for «jihad krigerne» til Hamas, og messet historiske referanser til drap på jøder i profeten Muhammeds levetid. Det blir lest tekster fra en undervisningsbok i islam som har oppvigleri til vold og kamp til døden mot Israel.

Over halvparten av skolelevene på Gaza-stripen går på FN-skoler. Her blir pensumlitteraturen til palestinske selvstyremyndigheter benyttet, skolebøker som oppvigler til jihad og jødehat.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart