Israels spesielle stilling

Jødene er et spesielt folk. Det som er lovlig for andre nasjoner er forbudt for jøder.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Andre nasjoner driver ut tusenvis, til og med millioner av folk, og det medfører ikke noe flyktningproblem. Russerne gjorde det, Polen og Tsjekkoslovakia gjorde det, Tyrkia kastet ut millioner av grekere, og Algerie en million franskmenn. Indonesia kastet ut et ukjent antall kinesere – og ingen sier et ord om flyktninger. Men i Israels tilfelle har de arabiske flyktningene blitt evige flyktninger.

Alle insisterer på at Israel må ta tilbake hver eneste araber. Arnold Toynbee hevder fordrivelse av araberne er en forbrytelse verre enn noen utført av nazistene.

Andre nasjoner dikterer fredsbetingelsene når de er seirende på slagmarken. Men når Israel seirer må de kjempe for å få fred. Alle forventer at jødene skal være de eneste sanne kristne i denne verden.

Andre nasjoner overlever og kommer seg til hektene igjen etter et nederlag, skulle Israel lide nederlag vil staten bli ødelagt. Hadde Nasser seiret i juni [1967] ville han ha strøket Israel av kartet, og ingen ville ha løftet en finger for å redde jødene.

Ingen løfter til jødene fra noen regjering, inkludert vår egen [den amerikanske], er verdt papiret det er skrevet på. Det opprører folk over hele verden når folk dør i Vietnam eller når to svarte blir henrettet i Rhodesia. Men da Hitler slaktet jøder var det ingen som protesterte mot ham.

Svenskene, som er klar til å bryte diplomatiske forbindelser med Amerika for det vi gjør i Vietnam, ga ikke en eneste lyd fra seg da Hitler slaktet jødene. De sendte Hitler den beste jernmalm og kulelager og reparerte hans tog med soldater til Norge.

Jødene er alene i verden. Dersom Israel overlever, vil det være ene og alene ved jødisk innsats, og jødiske ressurser. Likevel er Israel på dette tidspunkt den eneste allierte vi kan stole helt på. Vi [USA] kan stole mer på Israel enn Israel kan stole på oss. Man kan bare forestille seg hva som ville skjedd sist sommer dersom araberne og deres russiske støttespillere hadde vunnet krigen. Da forstår man hvor avgjørende Israels overlevelse er for Amerika og Vesten generelt.

Jeg har en uro for framtiden som ikke vil slippe meg; som det går med Israel vil det gå med oss alle. Skulle Israel gå under vil Holocaust være over oss.

Bakgrunn:
Denne artikkelen, Israel’s Peculiar Position, stod på trykk i Los Angeles Times 26. mai 1968. Eric Hoffer (bildet) var en amerikansk filosof og forfatter. Han levde fra 1902 til 1983. Oversatt av Conrad Myrland.

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart