Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nå kan du lese hele «Løgnindustrien» gratis på nett

Løgnindustrien av Ben-Dror Yemini ble utgitt av MIFF i oktober 2015.
Løgnindustrien av Ben-Dror Yemini ble utgitt av MIFF i oktober 2015.
Denne boken vil du lese!

Med Israel for fred (MIFF) ble oppmerksom på Ben-Dror Yemini for mange år siden. Allerede i 2004 gjenga vi en artikkel hvor han påpekte hvordan Europa totalt forskjellsbehandler palestinske flyktninger på den ene siden og alle andre flyktninger i verden på den andre.

I 2012 ble vi personlig kjent med den israelske veteranjournalisten, da han holdt to foredrag på MIFFs Israelkonferanse i Sandnes. «Europa støtter krigshissere i navnet til menneskerettigheter,» slo Yemini fast. Han snakker lavmælt, men advarslene hans fortjener å utbasuneres til alle som vil høre.

Det var derfor ikke noen debatt i MIFFs hovedstyre da Yemini kom med en ny bok på hebraisk høsten 2014. Denne boken må utvilsomt inngå i MIFFs bokserie!

Yemini bruker flest sider på å tilbakevise løgnene til dem som fremstiller den jødiske statsdannelsen som en historisk feil og anklager Israel for etnisk rensning, folkemord, apartheid og barnemord. Hver eneste løgn blir knust med harde fakta og gode sammenligninger. Hans forsvar for Israel som et nasjonalt hjemland for jøder er svært overbevisende. Derfor er også boken viktig for alle dem som er kritisk til Israel.

Yemini lengter etter fred med palestinerne og ønsker kritikk av Israel velkommen. Selv er han kritisk til mange sider ved Israels handlinger, ikke minst utposter og bosetninger som blir bygget dypt inne på Vestbredden. Det er ikke kritikk av Israel forfatteren vil til livs med sin bok, det er de ondsinnede og demoniserende løgnene. Det er skremmende å se den rødgrønne alliansen Yemini avkler – sosialister (røde) og islamister (grønne) som forenes i kampen om en framtid uten Israel.

I bokens siste setning heter det:

«Hvis kunnskap er makt, og dersom løgner kan bekjempes, er denne boken et lite bidrag til det. For palestinere og muslimene, jødene og israelerne, for fred og forsoning i Midtøsten, for en rettferdig løsning – sannheten må seire.»

Løgnindustrien er nå utsolgt i papirformat. Vi har derfor innhentet Yeminis tillatelse til å gjøre boken tilgjengelig gratis på nettet. Dette er en stor gavepakke til alle venner av Israel og alle venner av sannheten.

Klikk her for å få hele Løgnindustrien avslørt i all sin gru (lenke til Issuu).


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart