Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas-medlemmer angrepet av palestinere

Et Hamas-medlem ble drept og en annen skadet i to skyteangrep på Gaza-stripen tirsdag. Motivene for angrepene skal være uklart, skriver Yedioth Aharonoth. Væpnede menn fra Hamas og Fatah har hatt en rekke konfrontasjoner de siste ukene. Hovedkvarteret til et mobilselskap på Gaza-stripen ble også stormet av væpnede menn tirsdag. Mennene protesterte på at deres mobiler hadde blitt kuttet ut av nettverket. Det ble åpnet ild inne i bygningen, og over ti datamaskiner ble ødelagt. Mobilselskapet holder til like i nærheten av flere bygninger til de palestinske sikkerhetstjenestene. Av mediarapportene fra hendelsen kan det tyde på at sikkerhetstjenestene ikke grep inn overfor de væpnede mennene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart