Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sju sivile palestinere drept på strand i Gaza

Sju sivile palestinere på familietur ble drept av en eksplosjon på en strand nord på Gaza-stripen fredag. Blant de drepte var to småbarn, en tenåring og en kvinne. Omkring 40 andre ble skadet. Israelske og internasjonale medier rapporterte tidlig at eksplosjonen skyldtes artilleriild fra IDF. Den israelske regjering og hæren beklaget sterkt at man hadde "truffet uskyldige". Sjef for IDFs Sørkommando, generalmajor Yoav Galant, sier årsaken til eksplosjonen må undersøkes nærmere. – Vi åpnet ikke ild mot området, så det kan ha vært en villfaren granat, sier Galant til Yedioth Aharonoth. – Vi må også se på muligheten for at eksplosjonen var forårsaket av en palestinsk bombe eller mine, la han til. "IDF kjenner til hvor det oppholder seg sivile, og våre soldater har ordre om å unngå skyting mot disse områdene." Forsvarssjef Dan Halutz har gitt ordre til stans i all artilleriild mot Gaza-stripen inntil etterforskningen er avsluttet. Israel har også tilbudt behandling på israelske sykehus for de skadde.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart