Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorleder og jente drept i rakettangrep

En åtte år gammel palestinsk jente og en Hamas-aktivist ble drept og 13 mennesker såret under et israelsk rakettangrep i Gaza by torsdag. Raketten traff hjemmet til den avdøde aktivisten, informerer Yedioth Aharonoth. Palestinske kilder bekrefter at den drepte, Ashraf Krauneh, sannsynligvis var målet for aksjonen. Han er en lederskikkelse i lokalområdet for Hamas sin militære ving. Det israelske forsvaret opererer på Gaza-stripen i et forsøk på å redusere eller stanse terroren fra området. Terroristene har avfyrt hundrevis av raketter mot Israel etter tilbaketrekningen fra Gaza-stripen høsten 2005. Det er stadig rapporter om infiltrasjonsforsøk og angrepsplaner mot grenseovergangene. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart