Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF har nesten stanset artilleriild mot Kassam-terrorister

Etter den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen i september 2005, har IDF i stor grad brukt artilleri mot palestinske terrorister som avfyrte Kassam-raketter mot israelske tettsteder. Artilleri er brukt mot åpne områder for å unngå å treffe sivile, men likevel er flere sivile drept og flere titalls skadet, skriver Ha’aretz. Den nye israelske divisjonssjefen for fronten mot Gaza, brigader Moshe Tamir, tror ikke bruk av artilleri bidrar til å begrense Kassam-angrepene. I tillegg er frekvensen av israelske bakkeoperasjoner mot terroristene på Gaza-stripen økt kraftig etter angrepet mot grensestasjonen Keren Shalom 25. juni. Artilleribruken er derfor nesten stanset. – Vi venter ikke noen storstilt militæroperasjon på Gaza-stripen før statsminister Ehud Olmert besøker Washington om tre uker, sier sikkerhetskilder til Ha’aretz. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart