Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hamas har summarisk henrettet 30 palestinere

Bildet viser Hamas-terrorister trekke en mann de mistenker for å ha samarbeidet med Israel bortover asfalten etter en motorsykkel. Slike bilder ble publisert i internasjonale medier under Gaza-krigen i 2009. (Skjermdump via i24news)
Bildet viser Hamas-terrorister trekke en mann de mistenker for å ha samarbeidet med Israel bortover asfalten etter en motorsykkel. Slike bilder ble publisert i internasjonale medier under Gaza-krigen i 2009. (Skjermdump via i24news)
Bare i løpet av de siste dagene skal Hamas ha henrettet mer enn 30 sivile palestinere på Gaza-stripen

Det opplyser uidentifiserte palestinske sikkerhetskilder til Palestine Press News Agency, ifølge Jerusalem Post.

Ifølge palestinske medierapporter som gjengis av tv-stasjonen i24news.tv, skal palestinerne ha blitt mistenkt for å være kollaboratører blant annet fordi de hadde SIM-kort på mobilen fra en israelsk mobilleverandør.

Noen ganger blir innbyggere på Gaza anklaget for å være kollaboratører kun basert på mistanker og andre ganger blir de som faller i unåde hos Hamas erklært kollaboratør og henrettet. Hamas har fått kritikk fra menneskerettighetsorganisasjoner for sine summariske henrettelser.

Tirsdag rapporterte den israelske tv-kanalen Kanal 10 at Hamas mandag kveld skjøt omkring 20 palestinere, blant annet fordi de skulle ha protestert mot Hamas etter den massive ødeleggelsen som kampene mellom IDF og terrorgruppen hadde forårsaket i Shejaia-området. Det er mulig disse 20 blir regnet med sammen med de 30 som er henrettet for mistanker om samarbeid med Israel.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart