Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

44 soldater har mistet livet på Gazastripen

Major Isachar Natan (t.v.) og stabssersjant Itay Shoham er de siste soldatene som har dødd i kamp på Gaza. Totalt 44 soldater har nå mistet livet. (Foto: IDF)
Fire soldater mistet livet ved en minelagt tunell.

Major Isachar Natan (28) og stabssersjant Itay Shoham (21) ble drept i kamper med Hamas-terrorister på Gazastripen søndag 12. november. Antallet israelske soldater som er drept på Gaza er nå oppe i 44.

Fire soldater mistet i helgen livet i en eksplosjon ved en tunellsjakt like ved en moské i Beit Hanoun. Soldatene var ikke inne i selve tunellen.

Samtidig går den israelske offensiven på den nordlige Gazastripen videre. De israelske soldatene har avdekket flere store våpenlager, blant annet inne på skoler, moskeer og i hjemmene til terrorister.

Inne på et barnerom, som ble brukt til et våpenlager av Hamas, ble det også funnet en arabisk kopi av Adolf Hitler-boken Mein Kampf.

– Hamas omfavner ideologien til Hitler, den som ønsket å utslette det jødiske folk, sier det israelske forsvaret i en uttalelse.

Kampene på Gaza kommer nå nærmere og nærmere Shifa-sykehuset, det største sykehuset på Gaza. Det israelske forsvaret har sagt at Hamas har bygget hovedkvarteret sitt i underjordiske baser under sykehuset.

Lørdag ble 150 Hamas-terrorister drept i kamper nær sykehuset.

Israelske styrker forsøkte søndag å levere 300 liter med drivstoff til sykehuset for å drive generatorene, men Hamas skal ha forhindret drivstoffet i å komme frem til sykehuset, ifølge israelsk etterretning. Israel har tidligere sagt at Hamas stjeler drivstoff fra sykehusene.

Moshe Yedidyah Leiter, Yossi Hershkovitz, Sergey Shmerkin og Netanel Harush mistet livet i en eksplosjon ved en minelagt tunellåpning nær en moske på Gazastripen. (Foto: IDF)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart