Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Se hva IDF fant under UNRWAs hovedkvarter

Under UNRWAs hovedkvarter på Gaza hadde Hamas bygget et stort datasenter. (Foto: Skjermdump)
Under hovedkvarteret til UNWRA på Gazastripen hadde Hamas bygget et datasenter. - Dette visste ikke vi noe om, påstår UNRWA.

Under Gaza-hovedkvarteret til FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger i Midtøsten, kjent som UNRWA, fant israelske soldater en Hamas-tunell hvor det var etablert et datasenter. Senteret var plassert under FN-bygget for å unngå at det skulle bli rammet i et israelsk luftangrep.

Det underjordiske datasenteret var komplett med store servere, industrielle batteripakker og muligheter for overnatting for Hamas-terroristene som opererte datasenteret. Datasenteret ble trolig brukt av Hamas til etterretning og kommunikasjon.

Avsløringen om datasenteret under UNRWA-bygget kommer i en tid hvor det stormer rundt den omstridte organisasjonen. I slutten av januar ble det kjent at minst 12 ansatte i UNRWA deltok i terrorangrepet mot Israel 7. oktober.

Anklagene om at UNRWA-ansatte deltok i massakren har ført til at noen av organisasjonens største finansielle støttespillere har fryst pengestøtten. Norge derimot ga nylig nye 275 millioner kroner til den omstridte organisasjonen.

Datasenteret under hovedkvarteret til UNRWA ble funnet etter at en pågrepet terrorist avslørte beliggenheten i forbindelse med et avhør.

Lederen for UNRWA, Philippe Lazzarini, sier FN-organisasjonen ikke visste noe om at Hamas hadde bygget et stort datasenteret under deres hovedkvarter. Israelske myndigheter derimot sier at UNRWA har visst om Hamas sine aktiviteter, men valgt å ignorere dem.

Det ble også funnet våpen inne på selve hovedkvarteret til UNRWA.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart