Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

To Hizbollah-topper drept i israelske droneangrep

Til venstre: En Hizbollah-drone flyr over det nordlige Israel. Til høyre: Resultatet av et israelsk droneangrep mot en Hizbollah-kommandant.
Ble drept etter at Hizbollah angrep israelsk lokalsamfunn.

Tre mennesker ble lettere skadet da den libanesiske terrorgruppen Hizbollah angrep det nordlige Israel med droner fylt med eksplosiver tirsdag. Ifølge det israelske forsvaret (IDF) traff dronene det israelske lokalsamfunnet Beit Hillel.

Rakettalarmen ble ikke aktivert i forbindelse med angrepet. IDF undersøker hvorfor sirenene ikke varslet om at fare var på vei. Et videoklipp i sosiale medier viser angivelig en av dronene fra Hizbollah som flyr over Nord-Israel.

Kort tid etter angrepet fra Hizbollah rapporterte libanesiske medier om at en person var drept i et israelsk droneangrep i den libanesiske byen Ain Baal. IDF bekreftet senere at de stod bak og at målet var Ismail Yousef Baz, sjefen for Hizbollahs kystregion.

– Han var involvert i å planlegge og utføre rakettangrep mot staten Israel fra kystområdene i Libanon. I løpet av krigen har han organisert og planlagt en rekke terrorangrep mot Israel, sier IDF i en uttalelse.

Siden 8. oktober i fjor har Hizbollah tilnærmet daglig angrepet israelske lokalsamfunn og militærposter langs grensen med raketter og droner. Åtte israelske sivilpersoner og ti soldater er drept i angrepene fra Libanon.

Senere tirsdag gjennomførte IDF et nytt droneangrep mot Hizbollah. To medlemmer av terrorgruppen ble drept i byen Chehabiyeh. En av de drepte var Muhammad Shahouri, som ifølge IDF var leder for en av rakettenhetene til Hizbollahs elitestyrke Radwan.

IDF sier Shahouri var involvert i en rekke rakettangrep mot Israel.

Israel har truet med å gå til full krig mot Hizbollah hvis de ikke slutter å true de israelske lokalsamfunnene i nord og trekker seg tilbake fra grensen. Opp mot 80.000 israelere er evakuert fra sine hjem i det nordlige Israel som følge av trusselen fra Hizbollah. De vet ikke når de kan returnere hjem igjen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart