Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Vaktleirer mot terror

En stor del av skytingen fra palestinsk side har vært rettet mot jøder som kjørte til og fra bosetningene på Vestbredden. Hensikten er tydeligvis å gjøre det så risikabelt på veiene at bosetterne gir opp og flytter vekk.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

I et forsøk på å begrense dette, har jøder begynt å opprette utsiktsposter langs hovedveiene. De er plassert på fjelltopper og i andre områder med god utsikt over veiene, og skal være bemannet hele døgnet.

Tidligere statsminister Binyamin Netanyahu besøkte bosettere som sultestreiket i protest mot regjeringens politikk. han sa bl. a.: «Hvis vi forhandler mens palestinerne skyter mot oss og kaster bomber mot oss og lærer sine barn å utslette Israel, stikker vi hodene våre i sanden. .. Dette er ikke en fredsprosess. Palestinerne er de som, med sine åpenbare brudd, har begravet den. .. Oslo-prosessen er død.»

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart