Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Iran var med og planla angrepet på Israel

Venner og familie i begravelsen til den israelske soldaten David Shila, som ble drept da Hamas-terrorister angrep Israel 7. oktober. (Foto: Flash90)
Det iranske regimet skal ha vært aktiv i planlegging av terrorangrepet mot Israel, hvor over 700 ble drept.

The Wall Street Journal skriver at Iran deltok i planlegging av terrorangrepet mot Israel lørdag 7. oktober, hvor over 700 israelere ble drept. Iran ga «grønt lys» til angrepet bare dager før det skjedde.

Avisen har informasjonen fra høytstående kilder i den palestinske terrorgruppen Hamas og den libanesiske terrorgruppen Hizbollah. Iran skal i flere uker ha deltatt i planleggingen av det omfattende angrepet.

Over tusen terrorister stormet Israel gjennom hull i sikkerhetsgjerdet, over sjøen og til og med i luften med paraglidere. Det ble brukt droner som slapp eksplosiver over observasjonsposter ved grensen, mot stridsvogner og vaktposter. I tillegg ble det avfyrt flere tusen raketter.

Det er også kommet meldinger om at det ble brukt teknologi som jammet kommunikasjonen til de israelske soldatene ved grensen, som gjorde at de ikke klarte å få kontakt med resten av hæren.

Hele angrepet var regissert for å overraske Israel, slik at de ikke skulle rekke å reagere før de over tusen terroristene var inne i Israel. Der kunne de starte den blodige massakren med å gå dør til dør for å henrette sivile i Israel.

For å bygge opp overraskelsesmomentet skal Hamas i over ett år ha drevet et narrespill med Israel, hvor de har skapt et inntrykk av at de ikke har vært interessert i en konflikt. Det bidro til at Israel ikke var forberedt, skriver Times of Israel.

Den iranske presidenten Ebrahim Raisi sier han støtter angrepet på Israel. Han har gratulert lederne av terrorgruppene bak angrepet.

Ikke siden holocaust har så mange jøder blitt drept på én dag. I tillegg til de over 700 drepte er flere tusen skadet, mange hundre alvorlig. Hamas har også kidnappet over 100 israelere til Gazastripen.

Israelske soldater i byen Sderot i Sør-Israel. Fortsatt pågår det kamper i området. (Foto: Flas90)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart