Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Israelsk flagg i flammer på iransk frimerke

I tillegg til Qatars "tårer over Gaza" har to har to land hittil i 2009 utgitt frimerker til støtte for Gaza, begge stater erklært islamske.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her


Den store sosialistiske arabiske folkerepublikken Libya viser to sider av kampen: Det er barna som lider under Israels aggresjon mot det standhaftige Gaza, og Gaza bekjemper overmakten med steinkasting.

Den store sosialistiske arabiske folkerepublikken Libya viser to sider av kampen: Det er barna som lider under Israels aggresjon mot det standhaftige Gaza, og Gaza bekjemper overmakten med steinkasting.

Den islamske republikken Iran har utgitt merket Gaza, i blod og ild. En blodig hånd symboliser det lidende Gaza – men også Israel er med i symbolikken: Det israelske flagget går opp i flammer; ut fra Ahmadinejads utfall kan det forstås som et ønske om hva som skal bli Israels skjebne når Hamas vinner. Merket sier også noe om inflasjon i Iran; pålydende 1200 rial = kr. 0,80.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart