Times of Israels skjermdump fra IS-videoen som lå på YouTube denne uken.

IS truer Israel på hebraisk

- Det vil snart ikke være noen jøder i Israel, sier en talsmann for terrorgruppen Den islamske staten i en ny video. Han erklærer at IS vil utrydde "sykdommen" [jødene] fra hele verden.

Den islamske staten har for første gang publisert en video på hebraisk. Videoen ble lagt ut på YouTube denne uken, men er lørdag fjernet av nettstedet ”som følge av brudd på YouTubes vilkår”. En maskert mann kledd i kamuflasjegrønt og bevæpnet med maskingevær leverer budskapet i videoen. Times of Israel skriver at mannen snakker så godt som flytende hebraisk, med et snev av fransk aksent. Avisen har oversatt og gjengitt budskapet i videoen.

– Dette er et budskap til alle jødene, som er muslimenes fiende nummer en, sier han i videoen.

– Den virkelige krigen har ikke begynt. Alt dere har erfart til nå, har vært barneleker, ingenting sammenlignet med det som snart skal skje med dere, ”inshallah” [Så sant Allah vil], fortsetter han.

– Vi lover dere at snart vil det ikke være noen jøder igjen i Jerusalem eller over hele Israel, og vi vil fortsette til vi har utslettet denne sykdommen fra verden, sier IS-terroristen.

– Se på hva som har skjedd med dere i noen få bilangrep og knivangrep fra våre brødre i Palestina. Dere fikk panikk og begynte å frykte hver eneste sjåfør som satte opp farten. Hva vil skje med dere når titusener kommer fra hele verden for å slakte dere? Grensene etter Sykes-Picot [en avtale mellom franskmenn og engelskmenn fra 1916 om oppdeling av det ottomanske riket] vil ikke beskytte dere. Slik som vi visket ut grensene mellom Syria og Irak, vil vi også gjøre det mellom Syria og Jordan og deretter mellom Syria og Palestina, erklærer han.

– Dette er ikke bare prat. Vi vil rykke fram mot dere fra alle kanter, fra nord og sør, fra Sinai og overalt. Vi ser deres forbrytelser hver dag, og vi vil gjøre opp regnskapet, sier han, før han trekker fram en kniv og avslutter med å sitere et vers fra koranen som lover muslimene seier.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart