Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Serieskaper og skuespiller Lior Raz på settet ved innspillingen av sesong fire av Fauda. (Foto: Yes Studios)

Her starter innspillingen av sesong fire av Fauda

Denne gangen må den israelske antiterrorenheten blant annet bryne seg på Hizbollah.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

De som liker den israelske spenningsserien Fauda kan glede seg over at innspillingen av den fjerde sesongen nå er i gang. Sesongen vil inneholde ti episoder og spilles inn i både Israel og Ukraina, men om noe av handlingen også er lagt til Ukraina vet man foreløpig ikke, skriver Jerusalem Post.

Det vi derimot vet er at antiterrorenheten som serien handler om vil møte utfordringer på to fronter samtidig, fra Hizbollah-terrorister fra Libanon til militante palestinere på Vestbredden. Sesong tre, hvor deler av handlingen foregikk på Gazastripen, endte med at en av seriens hovedkarakterer døde.

Lior Raz, som lager serien sammen med Avi Issacharoff, vil returnere til hovedrollen som Doron, etter å ha spilt i Netflix-serien «Hit & Run».

Fauda, som betyr «kaos» på arabisk, ble lansert på Netflix i 2016 og har siden blitt en av Israels mest kjente og populære serier internasjonalt. Serien har også blitt den mest sette TV-serien i den arabiske verden.

Det er ventet at sesong fire vil være tilgjengelig på Netflix sommeren 2022.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart