Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

MIFFs aksjon toppsak i Aftenposten

MIFFs aksjon mot årets Operasjon Dagsverk var hovedsak på Aftenposten.no torsdag 20. september. (Foto: Faksimile Aftenposten)
MIFFs aksjon mot årets OD var hovedsak på Aftenposten.no torsdag 20. september. (Foto: Faksimile Aftenposten)
Aksjonen mot årets Operasjon Dagsverk var toppsak på Aftenposten.no.

18. september sendte MIFF ut et brev til nesten alle ungdomsskoler og videregående skoler i Norge om hvorfor årets Operasjon Dagsverk burde boikottes. Torsdag 20. september var aksjonen toppsak på Aftenposten.no.

«Boikott-brev er blitt sendt til 1400 skoler som oppfordres til trekke seg fra årets elevdugnad som skal gå til palestinsk ungdom. Avsender er organisasjonen Med Israel for fred (MIFF)», skriver Aftenposten.

MIFFs daglige leder, Conrad Myrland, blir intervjuet i artikkelen. Han får spørsmål om hvorfor MIFF oppfordrer skoler og elever til å boikotte OD.

– Kort fortalt fordi pengene går til en organisasjon i Norge og tre organisasjoner blant palestinere som har en ekstrem ytterliggående politikk, forteller Myrland.

Avisen trekker også fram at flere lokallag av Fremskrittspartiet ungdom går inn for boikott av årets OD-aksjon, på grunn av at årets samarbeidspartner er Israel-fiendtlig.

Frida Jøraholmen Andresen, leder i OD, sier én skole allerede har trukket seg. I tillegg har flere skoler bedt om mer informasjon om prosjektet.

Her kan du høre en debatt mellom MIFFs Conrad Myrland og ODs Frida Jøraholmen Andresen sendt 14. september på Studentradioen i Bergen:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart