Bli aktiv for Israel nå!

Bildet som gjorde sterkest inntrykk

A-Magasinet har bedt MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen om å velge ut det bildet som gjorde sterkest inntrykk på ham under krigen på Gaza-stripen.

Rasmussen valgte dette bildet:

Og begrunner det slik:

“Dette bildet gjør inntrykk på meg fordi det så tydelig viser den lidelsen mange palestinske barn og foreldre har gått igjennom den siste tiden. Et barn har fått livsstrengen klippet av så alt for tidlig. Når jeg ser slike bilder tenker jeg på hva som kan forhindre en slik krig i fremtiden. Her er Oslo-avtalens målsetning om å utdanne neste generasjon for fred en viktig nøkkel. Denne delen av Osloavtalen ble dessverre aldri gjennomført. På palestinsk barne-tv blir selvmordsbombing fremholdt som et ideal, og det tragiske er at norske bistandspenger er med på å finansiere dette. Som leder for giverlandsgruppen har Norge nå muligheten for å stake ut en ny kurs.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0

Your Cart