Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Israels ambassadør Raphael Schutz. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Raphael Schutz til Israelkonferansen

Den israelske ambassadøren blir første taler ut på konferansen på Gjøvik.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israels ambassadør til Norge, Raphael Schutz, blir første foredragsholder på MIFFs Israelkonferanse på Gjøvik 9. til 11. juni. Dermed er programmet for konferansen komplett. Klokken 19:05 fredag vil Schutz prate om den aktuelle situasjonen i Israel.

I tillegg til den israelske ambassadøren kommer det en rekke andre spennende foredragsholdere. Vi får blant annet høre fra Bassem Eid og Benjamin Pogrund. Conrad Myrland har foredrag om Trumps betydning for Israel og Jan Benjamin Rødner har en gjennomgang av 120 år med zionisme på 60 minutter.

Påmeldingsfristen for Israel-konferansen er utløpt. Det er fortsatt mulig å bestille hotellrom fra lørdag til søndag. For spørsmål om konferansen ta kontakt med MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på kjetil@miff.no eller tlf. 45 24 45 98.

Det komplette programmet for Israelkonferansen finner du her.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart