Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Israels ambassadør Raphael Schutz. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Raphael Schutz til Israelkonferansen

Den israelske ambassadøren blir første taler ut på konferansen på Gjøvik.

Israels ambassadør til Norge, Raphael Schutz, blir første foredragsholder på MIFFs Israelkonferanse på Gjøvik 9. til 11. juni. Dermed er programmet for konferansen komplett. Klokken 19:05 fredag vil Schutz prate om den aktuelle situasjonen i Israel.

I tillegg til den israelske ambassadøren kommer det en rekke andre spennende foredragsholdere. Vi får blant annet høre fra Bassem Eid og Benjamin Pogrund. Conrad Myrland har foredrag om Trumps betydning for Israel og Jan Benjamin Rødner har en gjennomgang av 120 år med zionisme på 60 minutter.

Påmeldingsfristen for Israel-konferansen er utløpt. Det er fortsatt mulig å bestille hotellrom fra lørdag til søndag. For spørsmål om konferansen ta kontakt med MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på kjetil@miff.no eller tlf. 45 24 45 98.

Det komplette programmet for Israelkonferansen finner du her.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart