Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)

Velkommen til nye miff.no

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Siste helg i oktober 2017 ble miff.no fornyet. Nettsiden som du ser i dag er bare første trinn i flere planlagte utviklingstrinn. Hvis du har kommentarer eller opplever feil, så send oss gjerne en melding.

MIFFs første hjemmeside på internett ble etablert i 1996, og var inspirert av pizza, Jagland og Rødner.

Etter flere år med en relativt statisk hjemmeside, ble miff.no en nettside med daglige nyheter fra Israel og Midtøsten fra 2001. Besøket på nettsiden økte raskt fra under 50.000 i 2001 til over 550.000 i 2010.

I 2011 ble nettsiden modernisert med en løsning skreddersydd for MIFF. Det årlige besøket har fortsatt å øke. De tre første kvartalene i 2017 var besøket opp mot 1,1 millioner.

Den fjerde generasjonen nettside som ble lansert i oktober 2017 har med seg videre alle arkivartiklene, men er nå over på et nettavis-system som er mer standard «hyllevare». Dette gir likevel redaksjonen mye større fleksibilitet i presentasjon av stoffet, gir bedre utviklingspotensiale og lettere mulighet for å integrere og ta i bruk nye tjenester. Vi håper det også vil gi en bedre og raskere leseopplevelse for deg som bruker. De tekniske løsningene er levert til oss av selskapet Hefty.no.

Målet med miff.no forblir å nå ut til flest mulig som leser norsk med israelske perspektiver. Vi takker våre trofaste lesere som snakker om nettsiden og deler våre artikler i sosiale medier! Sammen med dere kan vi fortsette veksten.

Dersom du ønsker å støtte arbeidet med MIFFs nettside økonomisk, kan du gi en gave til konto 78770654539, med Vipps til 39881 eller med SMS i skjemaet lenger ned på denne siden. Hjertelig takk!

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart