Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Forteller på Israelkonferansen hvorfor Norsk Folkehjelp måtte svi for sin støtte til terrororganisasjoner

David Abrams. (Foto: Zionist Advocacy Centre, Facebook)
David Abrams. (Foto: Zionist Advocacy Centre, Facebook)
David Abrams fra New York holder foredrag på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. Husk å melde deg på!

Den store festhelgen for Israel-venner i Oslo 27.-29. april nærmer seg med stormskritt. På MIFFs Israelkonferanse kan du blant annet høre stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan og Knesset-medlemmene Aliza Lavie, Anat Berko og Amir Ohana (som også taler på den store festen i Oslo Konserthus søndag 29. april).

Den siste foredragsholderen på MIFFs Israelkonferanse ble invitert 5. april, samme dag som Bistandsaktuelt skrev artikkelen «Israel-venn kostet Folkehjelpen 16 millioner». Israel-vennen de siktet til er amerikaneren David Abrams, som driver Zionist Advocacy Center. På kort varsel har Abrams takket ja til MIFFs invitasjon om å fortelle om sitt arbeid på Israelkonferansen lørdag 28. april. MIFF kjente ikke til Abrams arbeid opp mot Norsk Folkehjelp før saken ble kjent i mediene denne uken.

Abrams er selvsagt ikke ansvarlig for at Norsk Folkehjelp må betale 16 millioner kroner. De har bare seg selv å takke for sin assistanse til ayatollah-regimet og islamistiske terrororganisasjoner. Men i foredraget forteller Abrams hvordan han overbeviste amerikanske myndigheter om Norsk Folkehjelps støtte til terror.

David Abrams (48) bor i New York og er jurist. Han studerte ved Columbia Law School og Stanford University. Gjennom Zionist Advocacy Center gjør han juridisk arbeid for å styrke Israels sak.

Bistandsaktuelt skriver:

«Abrams opplyser til Bistandsaktuelt at han for tida jobber med ytterligere to saker som ligner på saken mot Norsk Folkehjelp. Den ene klagesaken er fremmet mot Jimmy Carter-senterets arbeid i Gaza, en organisasjon som også har vært støttet av norsk bistand. Den saken blir imidlertid trolig avvist av det amerikanske justisdepartementet. Den andre saken er mot en «en velkjent internasjonal humanitær organisasjon» basert i Europa, opplyser han. Denne saken er fortsatt under etterforskning. Der er kravet fra Zionist Advocacy Center  på 150 millioner dollar – tilsvarende over én milliarder kroner.

– Den arabisk-israelske konflikten er en het sak. Vi som er pro-israel mener det er problematisk at mange humanitære organisasjoner flytter seg fra sine humanitære mål og blander seg inn i anti-israelsk lobbyvirksomhet. Jeg sier ikke at Norsk Folkehjelp er en ond organisasjon, men jeg kjemper mot de anti-israelske holdningene som har infisert disse organisasjonene, sier Abrams.»

På MIFFs Israelkonferanse kan du lørdag 28. april høre mer om hans arbeid for Israel.

Vær snar med påmelding! Etter 1. april kan vi ikke lenger garantere ledig plass for overnatting.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart