Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Over 5000 støtter anmeldelse av NRK-profil

Det er stor støtte til MIFF og andre organisasjoners politianmeldelse av NRK-profilens antisemittiske tirade. (Foto: Faksimile)
Tusenvis mener NRK-programleder må tiltales for antisemittisk tirade.

På bare to dager har MIFFS underskriftskampanje til støtte for anmeldelsen av den antisemittiske tiraden på NRK fått over 5000 underskrifter.

Med Israel for fred (MIFF), Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem (norsk avdeling), Den Norske Israelsmisjonen, Ordet og Israel, Hjerte for Israel – Pinsebevegelsens arbeid i Israel, Norge-Israel Foreningene, Venner av Israel i Norsk Arbeiderbevegelse og JNF-KKL Jødisk Nasjonalfond Norge gikk alle sammen om en felles anmeldelse mot NRK-profilen bak tiraden.

Senere har også Stiftelsen Human Rights Service, International Israel Alliance, Exodus Nord, JCMedia og Revival Apostolic Center sluttet seg til.

Det var tirsdag 2. februar 2021 klokken 15.14 at det ble framsatt hatefulle ytringer av programleder Shaun Henrik Matheson i programmet «Shaun på P13» på radiostasjonen NRK P13. Programlederen omtalte Israel «som et ræva land» og antydet at han håpet at koronavaksinen ikke skulle virke på «Guds utvalgte folk». Hele tiraden hans kan du lese ved å klikke her.

Det er ikke bare norske Israel-organisasjoner som har reagert kraftig på det som ble sagt på NRK. KrF-politiker Espen Andreas Hasle omtaler tiraden som «reinspikka antisemittisme». Israels ambassadør til Norge, Alon Roth, mener den ville hatretorikken var en fornærmelse mot hele det jødiske folk.

Også preses Olav Fykse Tveit sier innslaget hadde et klart antisemittisk uttrykk. Han oppfordrer NRK til å beklager det antisemittiske innholdet.

Neste mål er 7500 underskrifter. Har du enda ikke signert kan du klikke her!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart