Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kom for å høre Jonathan Conricus på Israel Nordic Congress

Oberstløytnant Jonathan Conricus har vært internasjonal talsmann for IDF i flere år. (Foto: Noam Revkin Fenton, Flash90)
Fredag 10. mai til søndag 12. mai 2024 arrangerer MIFF Nordic Israel Congress på Scandic Fornebu. Tidligere IDF-talsmann Jonathan Conricus blir en av hovedtalerne.

Nordic Israel Congress er det nye navnet på MIFF landsmøtehelg, som de siste årene er blitt kalt Israelkonferansen. MIFF har blitt en nordisk bevegelse, og det vil vi også markere i navnet på årets viktigste konferanse.

Kongressen innledes fredag kveld med panelsamtale. Folkerettsekspert Cecilie Hellestveit, statsviter Janne Haaland Matlary og advokat Jan Benjamin Rødner skal drøfte 7. oktober og krigene i Midtøsten i lys av folkeretten. Moderator er podcaster og fotograf Henrik Beckheim.

De to internasjonale hovedtalerne på konferansen blir Jonathan Conricus og Aviva Klompass. Conricus er seniormedarbeider ved Foundation for Defense of Democracies (FDD). Han er oberstløytnant og tidligere internasjonal talsperson for de israelske forvarsstyrkene. Conricus ble født i Jerusalem, men vokste opp i Sverige.  

Conricus holder foredrag med overskriftene:

  • Hvordan FN har lagt til rette for den militære oppbyggingen til Hamas og Hizbollah 
  • Hvorfor palestinske selvstyremyndigheter ikke kan noen framtidig rolle i Gaza

Aviva Klompas er grunnlegger og leder for Boundless, en organisasjon som bekjemper jødehat i sosiale medier. Hun har tidligere blant annet vært taleskriver for Israels FN-ambassadør.

På Nordic Israel Congress vil du også kunne delta på MIFFs generalforsamling og høre mye mer om MIFFs arbeid i Norge, Danmark og Sverige. Det blir også foredrag med representant for den israelske ambassaden.

Det er ingen grunn til å vente – klikk her for å melde deg på nå!


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart