Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forteller på Nordic Israel Congress hvordan vi vinner i sosiale medier

Daniel Braun (t.v.) og Ido Daniel holder foredrag på Nordic Israel Congress.
To israelske eksperter i sosiale medier blir med for å gi inspirasjon på Nordic Israel Congress. Daniel Braun skal spre oppdateringer fra MIFFs konferanse til 4,6 millioner følgere.

Fredag 10. mai til søndag 12. mai 2024 arrangerer MIFF Nordic Israel Congress på Scandic Fornebu.

Vi har allerede annonsert mange av våre interessante foredragsholdere.

  • Oberstløytnant Jonathan Conricus var internasjonal talsmann for IDF inntil de første månedene av 7. oktober-krigen. Han holder foredrag om hvordan FN har lagt til rette for den militære oppbyggingen til Hamas og Hizbollah og hvorfor palestinske selvstyremyndigheter ikke kan noen framtidig rolle i Gaza.
  • Aviva Klompas har tidligere vært taleskriver for Israels ambassadør i FN, og bekjemper jødehat i sosiale medier. Hun skal snakke om sine erfaringer fra FN og hvordan Israel-venner kan bryte ut av våre ekkokammer.
  • Hanne Haaland Matlary, Cecilie Hellestveit og Jan Benjamin Rødner skal ha en panelsamtale fredag kveld om 7. oktober, krigene i Midtøsten og folkeretten. Moderator: Henrik Beckheim.

De to siste foredragsholderne på Nordic Israel Congress 2024 blir Ido Daniel og Daniel Braun. Lørdag ettermiddag skal de fortelle og vise hvordan Israel-venner kan vinne for Israel i sosiale medier.

Ido Daniel er ekspert i digitale medier, og er direktør for digital strategi ved Israels departement for diasporasaker og bekjempelse av antisemittisme. Daniel leder arbeidet med å bekjempe delegitimering av Israel i sosiale medier. Han har bygd opp internasjonale nettverk av eksperter og influensere som formidler israelske narrativ.

Daniel Braun har over 4,7 millioner følgere på sine sosiale mediekanaler. Han har god erfaring i å formidle Israels sak til et internasjonalt publikum, og kan fortelle om sine erfaringer og mest virale øyeblikk både før og etter 7. oktober. Se kanalene hans på TikTok (4,2 millioner) og Instagram (0,5 millioner).

I tillegg til de nevnte foredragsholderne, skal Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, presentere MIFFs kamp for sannhet på fn.no og i skolebøkene fredag kveld. Lørdag blir det en panelsamtale hvor MIFFs ansatte i Sverige og Danmark forteller om siste årets høydepunkt, inkludert presentasjon av en ny medarbeider i Sverige. Som vanlig deltar også en representant fra den israelske ambassaden med det siste foredraget på søndag.

På Nordic Israel Congress kan du også delta på MIFFs generalforsamling og festkvelden lørdag kveld. Vi håper du kommer og at du melder deg på raskt! Hittil er det rekordstor påmelding, og det kan bli helt fullt på hotellet.

NB! Sett av også søndag ettermiddag 12. mai i Oslo – da blir det stor fellesmarkering mot Israelhatet, fra kl. 15:30 på Eidsvolls plass. Programmet blir oppdatert hos hovedarrangør Felleskomiteen for Israel (fki.no)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart