Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Israels ambassadør Raphael Schutz. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Israels ambassadør holder foredrag i MIFF Trondheim

Jan Benjamin Rødner, ambassadør Raphael Schutz og Conrad Myrland holder foredrag i MIFF Trondheim i høst. Alle møtene finner sted i Midtbyen.

MIFF Trondheim starter høstens møteprogram allerede onsdag 31. august kl. 19:00.

Da kommer MIFFs grunnlegger Jan Benjamin Rødner for å holde foredraget «Israel, i går, i dag, i morgen». Møtet finner sted på Kultursenteret ISAK i Prinsens gate 44.

Samtidig blir det avholdt ekstraordinært årsmøte for å velge et nytt lokalstyre. Bakgrunnen kan du lese om i artikkelen MIFF oppløser lokalt styre etter konflikt om foredragsholdere.

Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)
Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)

 

Onsdag 28. september kl. 19:00 vil Israels ambassadør Raphael Schutz holde foredrag i MIFF Trondheim for første gang. Temaet er den aktuelle situasjonen i Israel.

Merk: Dette møtet finner sted hos DIGS i Olav Tryggvasons gate 30.

Med Israel for freds Conrad Myrland og Jan Benjamin Rødner har allerede ønsket ambassadør Rafi Schutz velkommen til Norge under et møte på Israels ambassade. Helt til venstre er Dan Poraz, som etter planen skal overta jobben som førstesekretær på nyåret. (Foto: Israels ambassade)
Her ønsker Med Israel for freds Conrad Myrland og Jan Benjamin Rødner ambassadør Raphael Schutz velkommen til Norge under et møte på Israels ambassade. Helt til venstre står Dan Poraz, som er førstesekretær ved ambassaden. (Foto: Israels ambassade)

 

Onsdag 26. oktober har turen kommet til daglig leder i MIFF, Conrad Myrland. Tittelen på hans foredrag er: Hvordan 10.000 MIFF-medlemmer gjør en forskjell.

Også dette møtet finner sted hos DIGS i Olav Tryggvasons gate 30.

Daglig leder Conrad Myrland staket ut kursen for videre vekst da han holdt det første foredraget på landsmøtet til Med Israel for fred. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Daglig leder Conrad Myrland staket ut kursen for videre vekst da han i 2015 holdt det første foredraget på landsmøtet til Med Israel for fred. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

 

Klikk på denne lenken for å se hvilke andre møter som hittil er planlagt for de neste månedene i MIFFs mange lokalforeninger.

Oversikten vil bli oppdatert med mange flere møter de neste ukene.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart