Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Yasser Arafat kommer til Oslo med Hitler og Brezjnev

Yasser Arafat som voksdukke i Madame Tussauds i London. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Yasser Arafat som voksdukke i Madame Tussauds i London. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Yasser Arafat skal få oppmerksomhet i Øystein Stray Spetalens "antisosialistisk museum" på Bygdøy, lover investoren. MIFF tipset Spetalen om å inkludere Arafat og fikk raskt positivt svar.
Investor Øystein Stray Spetalen. (Foto: YouTube)
Investor Øystein Stray Spetalen. (Foto: YouTube)

Øystein Stray Spetalen fortalte om planene for sitt «antisosialistiske museum» i Kapital denne uken. Nyheten ble gjengitt i en rekke medier, blant annet av nyhetsbyrået NTB og VG.

Jan Benjamin Rødner, hovedstyremedlem i MIFF, var raskt ute med å foreslå en mann som bør inngå i «Spetalens skrekk-kabinett». MIFF sendte fredag ettermiddag en slik e-post til Spetalen.

«MIFF vil tipse om en voksfigur som vil passe veldig godt inn i «skrekk-kabinettet i kjelleren av brune og røde sosialister».

Arafats og PLOs uttrykte politikk var klart på venstresiden og han ble støttet av venstreradikale over hele verden. Arafat fulgte godt opp i sporene etter sin slektning Haj Amin al Husseini i sitt ønske om å gjøre Palestina fritt for jøder. Bevegelsen Arafat var med på å skape har en utstrakt beundring for Hitler, Mein Kampf og Zions vises protokoller.

Arafat har ført millioner av palestinere ut i en endeløs fattigdom og fornedrelse – alt i et klart forsøk på å utrydde den jødiske staten Israel og gjerne jødene med.

Arafats metode var terror, i hans treningsleire har terrorister fra hele verden fått opplæring fra Rote Arme Fraktion og nedover. Mange av hans folk fikk sin trening i Sovjetunionen. Det er i det hele tatt mye som gjør at Arafat passer svært godt inn. Her har vi bare nevnt noen stikkord.»

Svaret kom raskt i løpet av et par timer.

«Arafat skal få oppmerksomhet. Min mormor lærte meg alt om han og hva han stod for,» skriver Spetalen.

Yasser Arafat kommer tilbake til Oslo, men denne gang i annet selskap enn med Yitzhak Rabin og Shimon Peres. Nå kommer han på museum sammen med voksdukker av Adolf Hitler og Leonid Brezjnev.

– Dette blir et lite vokskabinett i en kjeller på Bygdøy, der de besøkende skal utstyres med lommelykt, slik at de kan lyse rundt på rode og brune sosialister, og lese om hva de ulike sosialistene lovet og hva de faktisk gjorde mot folk, sier Spetalen til Kapital.

Det er uklart om Spetalen vil lage Arafat som en egen dukke, men han vil får være med. I skrekk-kabinettet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart