Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Klistremerker på emballasje kan skade og forringe verdien til et produkt. Straffeloven bruker uttrykket "tilsmussing". (Skjermdump fra BDS Norges video)
Klistremerker på emballasje kan skade og forringe verdien til et produkt. Straffeloven bruker uttrykket "tilsmussing". (Skjermdump fra BDS Norges video)

BDS-aktivistene skryter av sine ulovlige butikkaksjoner

Skadeverk og løgner i kampen mot den jødiske staten.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig
  1. oktober gjennomførte ungdommer tilknyttet BDS Norge en aksjon mot butikker i Oslo. En video som aktivistene har publisert på Facebook 3. november viser at de klistrer merkelapper på SodaStream-produkter i en Jernia-butikk på Linderudsenteret.

Slik «tilsmussing eller besudling» av andres eiendom kan straffes med bøter eller fengsel på inntil tre måneder, etter Straffeloven. I 2012 varslet MIFF politiet før Palestinakomiteen hadde planlagt en lignende aksjon.

Videoen til BDS Norge viser også hvordan ungdommene går gjennom en dagligvarebutikk på jakt etter israelske produkter. Talsmann for BDS Norge, Nikos Tavridis-Hansen, konfronterer en butikkansatt med noen israelske varer han har funnet i butikken.

– Dette er israelsk frukt som er stjålet fra palestinerne, hevder Tavridis-Hansen.

– Vi oppfordrer dere til ikke å selge israelske produkter. De er stjålne, fortsetter han. Bak ham står en stor gruppe av de samme unge vandalene som gjorde skadeverk i Jernia-butikken.

Det er stor sannsynlighet for at produksjonen av frukten som ble solgt i Linderudsenteret gir arbeidsplass til et større antall palestinere. Disse palestinerne tjener ofte betydelig bedre enn det de kan gjøre i tilsvarende arbeid for palestinske arbeidsgivere. Frukten er selvsagt ikke stjålet fra palestinerne.

I kommentarfeltet til videoen skriver BDS Norge: «Vi boikotter Israel og ikke jøder. Alle oppfordringer til det siste vil bli slettet.»

Vi tviler sterkt på at BDS-aktivistene boikotter varer produsert av arabere i Israel?

 

Hva BDS handler om

For det er jo den jødiske staten BDS Norge vil til livs. La det ikke være noen slags tvil om det. Målet er ikke en israelsk tilbaketrekning og en palestinsk og jødisk stat som lever side om side i fred.

«Den sionistiske staten kommer til å kollapse,» skrev Tavridis-Hansen på Facebook i november 2014.

Det er nettopp hva Norman G. Finkelstein kritiserer BDS-bevegelsen for.

Det er en stor del av BDS-bevegelsen som ønsker å eliminere Israel, sa Finkelstein i 2012.

– Vær i det minste ærlige om hva dere vil – avvikle Israel, sier Finkelstein.

I sine beste øyeblikk er BDS Norge ærlige – i hvert fall om det.

 

Til alle dere andre! Husk å kjøpe så mange israelske produkter dere kan i julegaver! Gå til torget.miff.no for å bestille nå.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart