Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel-boikotterne forsøplet datavareforretninger i Oslo

Aksjonistene har publisert dokumentasjon på hvordan de forsøplet butikkene. (Skjermdump fra Facebook-siden til BDS Norge)
Aksjonistene har publisert dokumentasjon på hvordan de forsøplet butikkene. (Skjermdump fra Facebook-siden til BDS Norge)
Med mobil- og datateknologi utviklet i Israel delte boikotterne sine bilder i sosiale medier. MIFF-medlemmer svarte med å kjøpe Hewlett Packard-produkter for tusenvis av kroner.

Lørdag 3. desember gjennomførte BDS Norge, Palestinakomiteen og Fellesutvalget for Palestina en aksjon mot flere datavareforretninger i Oslo. Aksjonistene ba butikkene slutte å selge varer fra Hewlett Packard. Bilder som er publisert på Facebook-siden til BDS Norge viser at flyers ble lagt igjen på HP-produkter.

Følgende organisasjoner er tilsluttet kampanjen: Fagforbundet, Arbeidernes Ungdomsfylking, Rødt, Norsk Transportarbeiderforbund, Sosialistisk Ungdom, KFUK-KFUM Global, Fellesforbundet avd 850 Oslo Grafiske Fagforening, Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom, Industri Energi, Ship to Gaza Norway, AKULBI, Changemaker, TeoLOgene, Sabeels Venner i Norge, Kvekerhjelp, LO i Oslo.

Store internasjonale selskaper som HP selger varer og tjenester til nesten alle verdens land. Hvis du ikke forstår hvor frastøtende det er at Norges største arbeidstakerorganisasjon, flere kristne organisasjoner og ungdomspartier ensidig boikotter det selskapet som bidrar til jøders sikkerhet, kan vi dessverre ikke hjelpe deg.

Men prinsippfaste er de neppe. Tror du ikke noen av disse organisasjonene har HP-utstyr på sine kontorer? (HP er en av de største leverandørene av PCer, skjermer og skrivere.) Er det ikke ironisk at aksjonistene høyst sannsynlig benytter mobil- og datateknologi utviklet i Israel når de sprer bilder av sin forsøpling i butikkene?

Med Israel for fred (MIFF) mobiliserte til motaksjon lørdag 3. desember. Vi har fått tilbakemeldinger fra medlemmer og støttespillere som kjøpte HP-utstyr for tusenvis av kroner i går.

Hvorfor ikke fortsette i neste uke? Er du i nærheten av en datavareforretning som selger HP-produkter, så vis interesse for produktene. Kanskje du kan kjøpe et nettbrett eller en PC som julegave til familien?

Også i dag, søndag 4. desember, kan du gå inn på HPs nettbutikk, og se om det er noe som frister. La Hewlett Packard oppleve salgsrekord i Norge denne måneden. Kjøp bærbar PCstasjonær PCnettbrettskrivereskjermer m.m.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart