Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Syke forslag om full Israel-boikott på LO-kongressen

Kommer LO-Kongressen til å klappe gjennom boikott av verdens eneste jødiske stat? Bildet er fra LO-Kongressen i 2009. (Illustrasjonsfoto: Arbeiderpartiet)
Kommer LO-Kongressen til å klappe gjennom boikott av verdens eneste jødiske stat? Bildet er fra LO-Kongressen i 2009. (Illustrasjonsfoto: Arbeiderpartiet)
Lønnstakerorganisasjonen med over 900.000 medlemmer kan vedta boikott av verdens eneste jødiske stat. Forstår du hvor sykt det er?

Forslagene til vedtak på LO-kongressen 8.-12. mai er klare.

I forslagene finner du ikke ett eneste ord om de konfliktene som det siste året har kostet flere ti-tusen mennesker livet. Ikke et ord om Syria. Ikke et ord om narkokrigen i Mexico. Ikke et ord om Irak. Afghanistan er så vidt nevnt, men bare knyttet til krav om mer norsk hjelp til flyktninger som er kommet derfra til Norge. «Den flyktningkrisa vi opplever nå, er langt på vei skapt av vestlig krigføring og intervensjon i Midtøsten, Nord-Afrika og Afghanistan» står det i forslag nummer 7025.

Med andre ord: Ingen av LOs medlemsorganisasjoner har noe å si om fire pågående konflikter som i fjor kostet over 100.000 mennesker livet.

I forslagene finner du ikke ett eneste ord om de konflikter som det siste året har kostet tusener av menneskeliv.

Søk i forslagene viser at LOs medlemsorganisasjoner er blinde for konflikten Kurdistan/ Tyrkia (1905), Somalia (5701), Nigeria (1407), Darfur (1936), Boko Haram i Nigeria, Kamerun, Niger og Tsjad (3523), Libya (2865), Jemen (1500), Sinai/Egypt (1578), Sudan (1489) og Sør-Sudan (4037). Tallene i parentes er antall drepte i 2016, ifølge en oversikt på Wikipedia.

Heller ikke disse 26.000 tapte menneskeliv har vakt noe engasjement hos LO-medlemmene i forkant av kongressen.

I tillegg har vi alle de konfliktene hvor det blir drept mellom hundre og tusen mennesker årlig. Wikipedia lister opp hele 25 slike konflikter hvor det i 2016 ble drept flere mennesker enn i konflikten mellom israelere og palestinere. Der var tallet 120. Til sammen var det i fjor 39 internasjonale konflikter og borgerkriger i verden som krevde flere menneskeliv, de fleste mange ganger og titalls mange ganger flere, enn konflikten mellom israelere og palestinere.

Du finner ikke spor av engasjement for noen av disse konfliktene før LO-kongressen. Bare konflikten mellom Israel og palestinerne. Og i den konflikten er det bare Israel som skal demoniseres, fordømmes, angripes og straffes. Både EL og IT Forbundet og LO-Oslo foreslår boikott av Israel. Faren er stor for at forslagene blir vedtatt.

Hvis du ikke forstår hvor sykt dette er, så kan vi ikke hjelpe deg noe mer.

Men det blir verre. EL og IT Forbundet vil også at «blokaden» av Gaza-stripen skal oppheves. Det er ingen fullstendig blokade (sjøblokaden er lovlig, ifølge FN-rapport), men det er en leveransekontroll som skal sikre at den islamistiske terrororganisasjonen Hamas (og andre ekstreme grupper) ikke får ruste opp militært. EL og IT Forbundet vil at «muren rives». Ikke bare skal nasjonalistiske voldsmenn og islamistiske jihadister få våpen; hindringene som Israel har innført for å beskytte israelske liv mot bestialske krigsforbrytelser skal også fjernes.

EL og IT Forbundet vil at «palestinske flyktningers rett til å vende hjem må respekteres og det må arbeides for en demokratisk statsløsning med like rettigheter for alle». Det betyr i klartekst at verdens eneste jødiske stat skal bort. De bruker dobbeltstandard i forsøket på å få det til. Forslaget om full boikott av Israel er bare et av flere symptom på den syke tilnærmingen disse folkene har til det jødiske folkets rettigheter. EL og IT Forbundet ser ikke ut til å bry seg det minste om det faktum at jødene i praksis er jaget fra 99,8 prosent av det arabiske området, og at Israel er det eneste området denne urbefolkningen i Midtøsten kan ha et verdig og trygt liv.

  • Hvis du forstår hvor sykt dette til sammen er, inviterer vi deg til å bli medlem av MIFF for å motarbeide galskapen! Alle nye som blir medlemmer i april 2017 mottar boken Israel under lupen GRATIS i velkomstpakken (veil. pris 298,-). 

PS! LOs sekretariat har ikke publisert sin innstilling til de mottatte forslagene. I Fagforbundet mente landsstyret at boikott av Israel var «for radikalt», men likevel vedtok «et overveldende flertall» på landsmøtet i Fagforbundet i 2013 å arbeide for en internasjonal handelsboikott av Israel.

Du kjenner helt sikkert mange av de over 900.000 LO-medlemmene. Hva kan du gjøre for å legge press på delegatene før kongressen om tre uker slik at de avviser boikott-forslaget?

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart