Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hva vil MIFF si til forbundslederen som kjempet gjennom Israel-boikott i LO?

Jan Olav Andersen, forbundsleder i EL og IT Forbundet. (Foto: Nei til EU, flickr)
Jan Olav Andersen, forbundsleder i EL og IT Forbundet. (Foto: Nei til EU, flickr)
Jan Olav Andersen, forbundsleder i EL og IT Forbundet, holdt talen som sikret flertall for full boikott av Israel. Finnes det ord for noe slikt?

Noen lurer på hva Med Israel for fred (MIFF) vil si til og om Jan Olav Andersen, forbundsleder i EL og IT Forbundet. Det var Andersen som talte for full boikott av Israel på LO-kongressen fredag 12. mai.

Vi vil si takk.

Etter at du holdt din appell på LO-kongressen har MIFF fått 500 nye medlemmer i løpet av en helg. Det er ekstremt viktig at norske Israel-venner står samlet i en sterk organisasjon til støtte for Israel. Etter at folk hørte din tale og avstemningsresultatet har MIFF, som fra før var den største religiøst nøytrale pro-israelske medlemsgruppen i Europa, vokst med mer enn 5 prosent på mindre enn tre døgn og satt ny historisk medlemsrekord.

Bølgen av innmeldinger bare vokser og vokser. Fredag kom det 130 nye, lørdag 160 og søndag har det kommet langt over 200 nye medlemmer.

Vi vil ikke bare si takk.

Vi vil også ønske lykke til! Neste LO-møte blir uten direktesendinger og uten bruk av Apple iPad. Pass på at medlemmene dine holder seg unna luftambulansen, biler med livreddende teknologisk førerassistanse, Coca Cola og alle livreddende medisiner fra Israel.

Men vi kan ikke nøye oss med å si takk og ønske lykke til!

Vi vil minne om at uttalelsen dere vedtok på LO-kongressen bygger på fake news og en ekstrem ensidighet. LO burde selvsagt ikke som organisasjon si noe om konflikten mellom israelere og palestinere – det er ikke en norsk arbeidstakerorganisasjons naturlige oppgave – men hvis dere først skulle sagt noe, har MIFF mange forslag som er mye bedre enn det dere sa.

Det mest alvorlige er ikke at dere vil utsulte og utarme verdens eneste jødiske stat med boikott. Angela Merkels parti i Tyskland har et eget ord for slikt. Alle de hundrevis av utmeldinger LO-forbundene må saksbehandle til uka, og innmeldingstsunamien i MIFF, viser at det ikke bare er i Tyskland at folk kjenner lusa på gangen.

Det mest alvorlige stod hele LO-kongressen samlet om. Det var ikke en gang debatt omkring det punktet. Det mest alvorlige er at LO med diskriminering og dobbeltstandard går inn for en politikk der verdens eneste jødiske stat helt forsvinner. Det er også det hele boikottkampanjen sikter mot.

Kjære Jan Olav Andersen. Våre lykkeønskninger er oppriktige. Dere trenger all lykke til når dere skal unngå alt av israelske produkter og israelsk teknologi.

Men ikke tro et eneste øyeblikk at vår takk er oppriktig ment. Vi skulle så gjerne vært LOs Israel-fiendskap foruten og hatt færre medlemmer i MIFF. Vi skulle gjerne ønske at også deres medlemmer fritt kunne benytte all den livreddende og vitale teknologien som Israel utvikler!

Vi skulle ønske at det ikke var behov for en sterk MIFF-organisasjon i Norge. Det kunne vært unødvendig om medier og organisasjoner som LO behandlet Israel på en rettferdig måte og den jødiske staten var akseptert. Men LO behandler Israel på en dypt umoralsk og urettferdig måte. Dere heier fram arabisk stat nummer 22 og muslimsk stat nummer 57 mens dere krysser ut verdens eneste jødiske stat.

Dette kan vi love at MIFF vil fordømme og bekjempe til det helt tar slutt. Og denne kampen kan vi love at mange flere tusener vil slutte seg til.

 

  • Vi trenger deg med på laget nå! Prisen for å være medlem av MIFF er fra kr. 4,- per uke. Klikk her for å bli medlem nå. Gi din gave til MIFFs informasjonsarbeid med Vipps 39881 eller gi en gave med SMS i skjemaet nederst i artikkelen.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart