Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

LOst!

Når LO-medlemmer ser alt de nå må klare seg uten, kan nok følelsen av å være "lost" krype inn under huden.
Når LO-medlemmer ser alt de nå må klare seg uten, kan nok følelsen av å være "lost" krype inn under huden.
MIFF loser LO-medlemmene gjennom det som ikke lenger er "kosher".

LO-kongressen har ikke gjort det lett for sine over 900.000 medlemmer. Etter vedtaket om full boikott er det mye kameratene må være veldig nøye å passe seg for.

Neste gang LO-kongressen skal vedta boikott av Israel, bør de holde seg for gode til å bruke nettbrettet iPad ved avstemningen. Apple iPad inneholder spor av Israel både i hardware og software.

For framtiden blir det ingen direktesendinger på TV fra LO-møter. LO-ledere og LO-medlemmer må avvise alle intervju med tv-reportere. Det er som regel israelsk senderteknologi som brukes i tv-kameraene.

For framtiden vil luftambulansen i Norge sannsynligvis merke en skarp nedgang i bruk av selskapets tjenester, når 900.000 LO-medlemmer nå må takke nei å bli reddet luftveien.

Vi vet ikke om det fortsatt er noen LO-medlemmer som røyker? Israelske forskere har utviklet en blodprøve som kan avdekke lungekreft i tidlig stadium, før spredning, og som dermed dramatisk øker sjansene for å overleve. De som vil boikotte Israel må holde seg for god til å ta den i bruk.

Er det noen LO-medlemmer som jobber på høyskoler og universiteter? Hold dere borte fra biblioteket!

Forskere i Tel Aviv nærmer seg en kur for føflekk-kreft. Det er jo synd at LO-medlemmene ikke kan ta den i bruk. De boikotter nemlig et av verdens fremste land i forskning på sykdommer.

Israelsk forskning har også gitt nytt håp til prostata-pasienter. Den nye banebrytende behandlingen dreper kreftceller uten å skade pasienten, men dette blir kun til glede for dem som ikke boikotter Israel.

Norske Jan Erik Lien ble reddet av en ny kreftbehandling utviklet i Israel. Dessverre for LOs 900.000 medlemmer må de takke nei til denne livreddende medisinen nå som de har vedtatt boikott av Israel.

Det israelske selskapet Mobile Eye er verdensledende innen teknologi for førerassistanse og selvkjørende biler. I fjor skrev MIFF dette i artikkelen Selvkjørende bilder kommer til Israel: «Ifølge Mobileyes nettside har rundt 3,3 millioner kjøretøy blitt utstyrt med deres teknologi og i 2016 skal 237 bilmodeller fra 20 bilprodusenter være utstyrt med løsningen. BMW, Volvo, Kia, Hyundai, Opel, Ford og Tesla er noen av dem». I dag er nok tallet høyere enn 237 bilmodeller. Trolig blir «Apostlenes hester» snart LO-medlemmenes eneste transportalternativ.

Blir du smittet av HIV-viruset kan du ikke ta i bruk en ny kur som nesten utsletter viruset. Det er nemlig israelske forskere som er nær ved å finne en kur mot HIV-viruset, som forårsaker den dødelige sykdommen AIDS.

Sliter du med dårlig hørsel? Boikotter du Israel kan du dessverre ikke ta i bruk nye og langt mer brukervennlige høreapparater som utvikles i Israel. Det er også en rekke andre hjelpemidler du dessverre ikke kan ta i bruk.

LO-medlemmer på ferie i utlandet bør være obs på drikkevannet. Israelsk teknologi sørger nemlig for rent drikkevann i flere land.

Glad i en iskald Coca-Cola? LO-medlemmer må kanskje holde seg unna denne leskende drikken i sommer. Ingen som boikotter Israel kan med gode samvittighet kjøpe den populære brusen.

LO-medlemmer kan heller ikke nyte deilige klementiner og mye annen god frukt og grønt. Blant annet kommer en stor del av klementinene på det norske markedet fra Israel.

Bruker du en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon med komponenter fra teknologiselskapene Intel, AMD, Apple, Broadcom og Qualcomm? Mange av dem er utviklet eller produsert i Israel. Intel har rundt 10.000 ansatte i Israel. I 2011 skrev den israelske næringslivsavisen Globes at AMD ville opprette et forsknings og utviklingssenter i Israel. I fjor sommer skrev MIFF at Intels nyeste mikroprosessor-familie kalt Kaby Lake (Intel Core i3, i5 og i7) er utviklet i Israel.

Her er noen flere eksempler på kjente teknologiselskaper med avdelinger i Israel: Facebook, Microsoft, Sony, Google, Lenovo, Dell, IBM, HP, Huawei, LG, Motorola, Oracle, Sandisk, Samsung, Philips, SAP, Seagate, Siemens, Texas Instruments, Xiaomi, Xerox og Yahoo. Klikk her for å se Wikipedias oversikt over multinasjonale selskaper med forsknings- og utviklingssentre i Israel.

Dessverre; Er du medlem av LO må du slå av PC-en, nettbrettet og mobilen tvert! Skal du boikotte Israel, må du gjøre det skikkelig.

Det er vel ikke rart at LO-medlemmene føler seg litt LOst og at de forlater organisasjonen i hundrevis?

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart