Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinske organisasjoner som fordømte Norge og Børge Brende mottar norsk bistand

Utenriksminister Børge Brende. (Foto: Clarissa Villondo, Verdensbanken, flickr)
Utenriksminister Børge Brende. (Foto: Clarissa Villondo, Verdensbanken, flickr)
PNGO, som til tross for Børge Brendes avvisning insisterer på å få hylle terrorister, får utbetalt dine og mine skattepenger gjennom Norsk Folkehjelp og Utenriksdepartementet.

Et palestinsk ungdomssenter som Norge har gitt økonomisk støtte til, er oppkalt etter terroristen Dalal Mughrabi. Hun var med på å drepe 37 sivile da hun og åtte andre terrorister gikk til angrep på en buss utenfor Tel Aviv i 1978. Tolv av de drepte var barn.

Utenriksminister Børge Brende reagerte raskt og riktig da dette ble kjent. Norge krevde tilbakebetalt pengene og at det norske emblemet ble fjernet fra inngangspartiet til senteret.

– Glorifisering av terrorangrep er fullstendig uakseptabelt. Jeg tar på det sterkeste avstand fra at institusjoner på denne måten tar navn etter personer som har deltatt i terrorhandlinger. Dette er noe Norge ikke aksepterer å bli assosiert med, og det er uholdbart at norske bistandsmidler går til slike formål, sa Brende i en pressemelding.

På Brendes utspill reagerte Palestinian Non-Governmental Organizations Network (PNGO) med å fordømme Norge og utenriksministeren. I dag kan Børge Brende være trygg på at han har gjort det rette, kommenterte MIFF.

Men det er mer å rydde opp i for utenriksministeren.

MIFF kan i dag avsløre at PNGO får bistandspenger fra Norge, gjennom Norsk Folkehjelp, til «demokratisk utvikling i Palestina». Det kommer fram av Utenriksdepartementets tilskuddsportal. Nettverket av palestinske organisasjoner er blant 11 partnere i et prosjekt som har fått bevilget over 50 millioner kroner i perioden 2016 til 2019.

Synes du Norge skal gi millioner av kroner til organisasjoner som fordømmer Norge og som insisterer på å få hylle terrorister og barnemordere?

– Skriv JA eller NEI i kommentarfeltet under. –

PNGO er blant bistandspartnerne som er lovet 50 millioner kroner fra 2016 til 2019. (Skjermdump fra Utenriksdepartementets tilskuddsportal)
PNGO er blant bistandspartnerne som er lovet 50 millioner kroner fra 2016 til 2019. (Skjermdump fra Utenriksdepartementets tilskuddsportal)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart