Nobels Fredssenter. (Foto: BernhardFotoAlbum, flickr)
Nobels Fredssenter. (Foto: BernhardFotoAlbum, flickr)

I kveld forenes jødehat og terrorstøtte på Nobels Fredssenter

I kveld er Roger Waters og Liv Tørres sammen på scenen på Nobels Fredssenter.

Roger Waters – musiker med jødehat på repertoaret – skal ikke bare spille i Telenor Arena 14. og 15. august. I kveld mandag 13. august er det Nobels Fredssenter som åpner dørene for ham.

«I en samtale med vår direktør Liv Tørres og musikkjournalist Robert Hoftun Gjestad fra Aftenposten, vil han snakke om sin musikk-karriere og sine politiske standpunkter. Waters avslutter kvelden med å spille en låt for Nobels Fredssenters publikum,» heter det Nobels Fredssenters nettside. Billettene for kvelden er utsolgt.

– Roger Waters antisemittiske oppvigleri er ikke velkommen til München, skrev ordfører Dieter Reiter i en pressemelding i juni.

– Waters syn på Israel er farget av frastøtende og farlige understrømninger av antijødiske holdninger, skriver ADL. Les mer om Roger Waters i artikkelen MIFF publiserte i forrige uke.

Advarsler om antisemittisk oppvigleri biter ikke på Nobels Fredssenter. Direktør Liv Tørres har erfaring med farlige forbindelser. Fra 2011 til 2015 var hun generalsekretær i Norsk Folkehjelp. For organisasjonens aktiviteter mens Tørres var leder, måtte den nylig betale 16 millioner kroner til amerikanske myndigheter for sin støtte til terrororganisasjoner. Norsk Folkehjelp og Liv Tørres brøt amerikanske regler og ga assistanse til ayatollah-regimet Iran og islamistiske terrororganisasjoner på Gaza-stripen.

13. august blir dagen da jødehat og terrorstøtte forenes på Nobels Fredssenter.

PS! Nobels Fredssenter må ikke forveksles med Nobelinstituttet. Her fra omtalen på nettsiden: «Nobels Fredssenter er museet om Nobels fredspris. Vi presenterer fredsprisvinnerne og deres arbeid, samt historien om Alfred Nobel og Nobels fredspris. Senteret fungerer også som arena for samfunnsdebatt. Gjennom skiftende utstillinger, omvisninger, arrangementer, undervisningsopplegg og familieaktiviteter ønsker vi å skape refleksjon og engasjement omkring temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning.»

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart